Ολυμπιακός Π.: «Τρίποντο» ψυχολογίας κόντρα στην Βίδοβα

0

Ο Ολυμπιακός Πατρών προερχόταν από 4 σερί αποτυχίες και κόντρα στον Απόλλωνα Βίδοβας ήταν υποχρεωμένος να διακόψει το αρνητικό σερί, παρά τα προβλήματα των απουσιών που αντιμετώπιζε.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-1, αλλά στην επανάληψη κυριάρχησαν με εμφατικό τρόπο και εν τέλει επικράτησαν με 5-2! Από 2 γκολ πέτυχαν οι Παναγιωτόπουλος και Γεωργίου και ένα τέρμα σημείωσε ο Τζουβέκας. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Σωτηρίου, αν και προερχόταν από τραυματισμό.

Παναγιωτόπουλος, Σωτηρίου και Γεωργίου συνθέτουν μια δυνατή τριάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και κάνουν τη διαφορά στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, που ήθελε τη νίκη, για να τονωθεί βαθμολογικά και ψυχολογικά. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Φαραϊκός εκτός έδρας και η ομάδα του Κώστα Καλπουζάνη θα προσπαθήσει για θετικό αποτέλεσμα, παρότι θεωρείται αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ματς.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Κεφαλονιά δεν είχε καταφέρει να «σπάσει το ρόδι», έπειτα…
Cresta Posts Box by CP