«Οξυγόνο» για τον Λέοντα Αλισσού

0

Ο Λέων Αλισσού πέρασε με θρίαμβο από το γήπεδο της Αβύθου, αφού πήρε το ντέρμπι παραμονής από την Θύελλα Αιγίου με 3-2.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 11’, χάρη σε αυτογκόλ του Μεντζελόπουλου, αλλά στο 41΄ο Ξυπολιάς με δυνατό σουτ νίκησε τον Πράσινο. Στο 65΄ο Μιχαλόπουλος ανέτρεψε τα δεδομένα για τα «λιοντάρια», με άπιαστο σουτ, ενώ ο Αλεξόπουλος στο ντεμπούτο του έκανε το 1-3 στο 80’.

Στο 89΄ο Ασπρούκος μείωσε για την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, που πλέον βρίσκεται στις θέσεις των πλέι άουτ. Ο Μιχαλόπουλος σημάδεψε εις διπλούν το δοκάρι της Θύελλας Αιγίου (μία φορά σε κάθε ημίχρονο).

Οι συνθέσεις…

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Πράσινος, Μανέτας (87’ Αναθανασίου), Γκοτσόπουλος, Λαλαής, Δαύλας, Γιαννόπουλος (73’ Σκιαδάς), Σπηλιωτόπουλος, Λιάτος, Μάλλιος, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος (69’ Ασπρούκος).

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Α. Πετρόπουλος): Μπαμπέκος, Νικολόπουλος, Λάτσης, Μεντζελόπουλος, Τραχάνης, Λαζανάς, Ξυπολιάς (70’ Σοφιανός Μ.), Σιδέρης (80’ Γιαννακόπουλος, Μιχαλόπουλος (85’ Δρούσκας), Αλεξόπουλος, Αναγνωστόπουλος (87’ Ραμαντάνης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αναγέννηση Πατρών επικράτησε με ανατροπή επί του ελλιπή Φωστήρα…
Cresta Posts Box by CP