Πήγασος Μπεγ.-Πανμοβριακός 3-2: “Πάτησε” κορυφή σε ματσάρα

0

Κορυφή ο Πήγασος…

Στο πιο αμφίρροπο ματς της 4ης στροφής της Α’ ΕΠΣΑ, ο Πήγασος Μπεγουλακίου επικράτησε επί του Πανμοβριακού Ριόλου με 3-2 και έφτασε τους 10 βαθμούς, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπουτσή στο 17′, αλλά ο Μπαλάσης ισοφάρισε στο 31′ και έφερε τούμπα το ματς στο 50′, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Ραμόπουλος έκανε το 3-1 στο 66′, σκοράροντας για πρώτη φορά με τα “βυσσινί”, αλλά οι “κοκκινόμαυροι” πείσμωσαν και μείωσαν σε 3-2 στο 73′ και πάλι με τον Παπουτσή. Τελικά δεν απέτρεψαν την φετινή παρθενική αποτυχία τους.

Λίγα λεπτά μετά ακυρώθηκε τέρμα του Αβράμη και γενικότερα η ομάδα του Ριόλου είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Νίκου Χρονά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πήγασος Τσιπιανίτης): Καράγιωργας, Σ.Χριστόπουλος (90’ λ.τ. Βουλδής), Δ.Χριστόπουλος, Χρονόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος, Γασπαρινάτος, Αρφαράς, Σταυρόπουλος, Μπαλάσης (70’ Ούτσικας), Ραμόπουλος (80’ Προύντζος),

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Μιχαλόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46’ Αμπντουραμάνι), Αντωνόπουλος, Αν.Λιάκος., Παπαγεωργακόπουλος (75’ Μητρόπουλος), Αβράμης, Παπουτσής, Χριοστόπουλος, Γραμματικόπουλος 

karamouzis-banner

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Νέα μεγάλη νίκη το Λιμνοχώρι… Με σκόρερ τον Μπακούλια στο…
Cresta Posts Box by CP