Πανιώνιος/Αχιλλέας-Αχιλλέας Καμαρών 2-1: Δια ποδός… Σαχίνι

0

Την 13η νίκη του σε 21 ματς στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας κατέλαβε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, που ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Αχιλλέα Καμαρών με 2-1 και έπιασε τον Αχαιό Σαραβαλίου στην 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, ωστόσο ο Αχαιός αγωνίζεται σήμερα με το Πάτραι 2008.

Κορυφαίος για την ομάδα του Αλέκου Ψαλτάκη ήταν ο Αντρέας Σαχίνι, που σκόραρε εις διπλούν και οδήγησε την ομάδα του στο πολύτιμο «τρίποντο». Ο Σαχίνι πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και βρήκε δίχτυα στο 58’ και στο 82’ με πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Αιγιώτες. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με τέρμα του Τέρπου στο 66’. Το τέρμα του Αχιλλέα προήλθε από φάουλ, στο οποίο δέχθηκε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε ο Παναγιώτου των γηπεδούχων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Ψαλτάκης): Δίπλας, Παναγιώτου, Δημητρόπουλος, Σουβαλιώτης, Α.Μπαρδούτσος, Βλαχάκης, Δεπούντης, Μάγκος (87’ Παναγιωτόπουλος), Ευαγγέλου (65’ Π.Μπαρδούτσος), Βετούλας, Γιαννόπουλος (46’ Σαχίνι)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜ. (Μακρυγιάννης): Μαυρούλιας, Μαραγκός, Γεωργακόπουλος, Φουρκής, Ντακούλιας, Νικολάου, Σωτηρόπουλος, Λάμα (70’ Παπαδόπουλος), Ξηρός, Τέρπος, Σταματόπουλος (61’ Καραμπούλας)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το 23ο μονοπάτι της φετινής συναρπαστικής…
Cresta Posts Box by CP