Πανμοβριακός-Απόλλων Εγλυκάδας 3-0: 4/4 στην έδρα του…

0

Ο Πανμοβριακός Ριόλου με στήριγμα την έδρα του και τη φετινή σεζόν πήρε νέο “τρίποντο”, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Εγλυκάδας με 3-0, σε ένα βαρύ τερέν, ελέω βροχόπτωσης, με το ματς να διακόπτεται στο 60′ για περίπου 10 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11′ με το Νίκο Γραμματικόπουλο, που “χτύπησε” εκ νέου στο 69′. Ο Παπουτσής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 77′ και έτσι ο Πανμοβριακός ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον Πήγασο.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Κωνσταντινόπουλος-Πετρόπουλος): Ζήγκος, Μπακάλης (46′ Νιφορόπουλος), Μιχαλόπουλος, Λιάκος Γ.(70′ Σκόνδρας), Αντωνόπουλος, Λιάκος Α., Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Παπουτσής, Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος (82′ Αγγελόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ (Σγούρας): Παπατάσσος, Δρογγίτης (25΄Γιαν. Βανάκας), Νικολόπουλος, Χαλκιόπουλος, Ανδριακόπουλος, Φωτακόπουλος, Παντελής, Μαραχώρης, Δημητρακόπουλος, Μαντάς (70΄ Γιωρ. Βανάκας), Σ. Βανάκας (60΄ Καραμάνης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο το Λιμνοχώρι επικράτησε κόντρα…
Cresta Posts Box by CP