Το σήκωσε ο Αετός Π., με επικό ντεμαράζ την άνοδο ο Άρης Σουδενείκων

0

Ολοκληρώθηκε χτες η 6η στροφή των πλέι οφ ανόδου της Γ1 ΕΣΚΑ-Η, που ουσιαστικά δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις ομάδες, αλλά «κλείδωσε» η τελική βαθμολογία του ειδικού πίνακα και ο πρωταθλητής Αετός Πατρών πανηγύρισε το πρωτάθλημα και επισήμως.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν των Πετεινών στην παράταση και στη συνέχεια γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου, που δίκαια τους αξίζει, όντας η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Επίσης, ειδική μνεία επιβάλλεται στον Άρη Σουδενείκων, που ξεκίνησε από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των μπαράζ και με 5 νίκες σε 6 ματς της ψυχοφθόρου διαδικασίας κατάφερε να κερδίσει την 2η σερί άνοδο και μάλιστα τερμάτισε στην 3η θέση, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕ Προαστείου με 53-38.

Τα Ροίτικα δεν «κατέβηκαν» στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, δέχθηκαν μηδενισμό και στην ακόλουθη Γ1 ΕΣΚΑ-Η θα ξεκινήσουν με -1. Ιωνικός και ΑΕ Προαστείου συμπληρώνουν το «καρέ» της ανόδου και από του χρόνου θα μετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η) ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Άρης Σουδενείκων- ΑΕ Προαστείου  53-38

Πετεινοί-Αετός Πατρών 65-72 (59-59 κ.δ.)

Ροίτικα- Ιωνικός  0-20 α.α.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγωνιστικές)

1 Αετός Πατρών  19

2 Ιωνικός  16

3  Άρης Σουδεν. 16

4 ΑΕ Προαστείου 15

—————————————

5 Πετεινοί 12

6 Ροίτικα  11

cut

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Απόψε θα διεξαχθεί η 4η και τελευταία στροφή των πλέι…
Cresta Posts Box by CP