Τριταιϊκός: «Αφήστε μας να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο»

0

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ.Αθανασόπουλου, που διηύθυνε το παιχνίδι Παναχαϊκός-Τριταιϊκός, έχει η ομάδα του Τριταιϊκού, καθότι εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο στο topikonews.gr, θέλοντας να επισημάνει κάποια πράγματα για το σημερινό παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δημιουργήθηκε από τους παίκτες και λέει τα εξής:

«Δεν διεκδικούμε κάτι. Απλά θέλουμε να απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια οικογένεια και φίλοι μεταξύ μας, που αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά η μεταχείριση που έχουμε από τις διαιτησίες δείχνει ασέβεια, προς τον ιδρώτα μας και βγαίνουμε εκτός εαυτού. Δεν πάμε για το πρωτάθλημα, θέλουμε μόνο να αγωνιζόμαστε δίκαια, όμως σε κάθε παιχνίδι έχουμε εχθρικές διαιτησίες.

Στο σημερινό ματς με τον Παναχαϊκό, που θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την πολύ καλή πορεία του, αφού είναι ένα σωματείο, με το οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ένας διαιτητής Αθανασόπουλος και ένας επόπτης Τραγούλιας κάνανε τα πάντα, με σκοπό να χάσουμε, αφού δόθηκαν 2 πέναλτι και αποφάσεις που μας αδίκησαν κατάφορα, ενώ προηγούμασταν με 1-0.

Συγχαρητήρια θέλουμε να δώσουμε στον επόπτη κ.Σπανό, που είναι πάντα ακριβοδίκαιος και αξιοπρεπής στο χώρο εδώ και χρόνια.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής Την 16η νίκη της σε 18 αγωνιστικές…
Cresta Posts Box by CP