Φλόγα Κάτω Καστ.-Ρωμανός 3-2: Κέρδισε Ρωμανό και καιρικές συνθήκες

0

Την 10η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας πέτυχε την περασμένη Κυριακή η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου κόντρα στον Ρωμανό με 3-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και βρίσκεται στην 4η θέση του 2ου ομίλου, με τον Ρωμανό να πέφτει στην 7η, καθότι υπέστη την 5η ήττα του σε 19 ματς.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον έντονο αέρα και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και οι ποδοσφαιριστές ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστούν. Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα ανέλαβε τα ηνία και προηγήθηκε με 3-0, χάρη σε τέρματα των Μαυρομάτη (15’), Σουμπασάι (30’) και Θ.Τσάμη (35’).

Στην επανάληψη, ο Ρωμανός έκανε την αντεπίθεσή του και μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά του Σταυρόπουλου στο 62’ και σε 3-2 με κεφαλιά του Γκοτσόπουλου στο 77’, που έφτασε τα 7 γκολ, σκοράροντας για 5η σερί αγωνιστική με τη φανέλα των φιλοξενούμενων. Βέβαια, το τελικό σφύριγμα βρήκε την Φλόγα να πανηγυρίζει και τον Ρωμανό να μένει στην υπερπροσπάθεια του δεύτερου μέρους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Φλόγα (Καραγιαννάκης): Φωτόπουλος, Κάτσικας, Κοτσιάι, Χ.Τσάμης, Ιντζές (50’ Πήττας), Κουτσουμπελίτης, Σουμπασάι (85’ Σπυρόπουλος), Καυκάς, Βαγενάς, Θ.Τσάμης, Μαυρομάτης (73’ Δρουγούτης)

Ρωμανός (Πορφυρόπουλος): Γιαννικόπουλος, Κουκής (80’ Θωμάς), Λυκούδης, Σταυρόπουλος, Γεροντίδης, Ξυπολιάς (55’ Κατσαντώνης), Βασιλόπουλος, Σαββόπουλος (66’ Αναστασόπουλος), Σταμπολτάς, Γραμματικόπουλος, Γκοτσόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας εκτυλίσσεται σήμερα στις 15.30…
Cresta Posts Box by CP