Εθνικός Σαγείκων-Νίκη Προαστείου 2-0: Νίκησε και τις απουσίες του

0

Πρώτη νίκη ο Εθνικός Σαγείκων…

Ο Εθνικός Σαγείκων πανηγύρισε το παρθενικό του “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, καθότι επιβλήθηκε επί της Νίκης Προαστείου με 2-0 και παράλληλα δεν πτοήθηκε από τις απουσίες.

Κύργιος, Διακάτος απουσίασαν και με τον Μπεκίρη να αγωνίζεται με τραυματισμό, η ομάδα του Νίκου Σαλαμαλίκη έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη. Η Νίκη του Χρήστου Τσίκα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεχόμενη 2 γκολ στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Τα γκολ των “πολεμιστών” πέτυχαν οι Σαλαμαλίκης (7′) και Σωτηρόπουλος (30′), με τον Σωτηρόπουλο να φτάνει τα 3 γκολ σε 2 αγωνιστικές.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ….

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σαλαμαλίκης): Διονυσόπουλος, Νιάρος, Γκοτσούλιας, Καρκούλιας, Μπεκίρης, Ντεντόπουλος (81’ Σκιαδόπουλος), Φραγκούλιας, Καρμοκόλιας, Σαλαμαλίκης, Σωτηρόπουλος (87’ Αλεξανδρόπουλος), Σ.Θ.Διακάτος

ΝΙΚΗ (Τσίκας): Δημόπουλος, Βασιλας (46’ Οικονόμου), Αθανασόπουλος, Αμπατζής, Χαλκιόπουλος, Δήμας (66’ Αυγέρης), Πολύδωρος, Μουστακόπουλος, Βέρρας (35’ Διαμαντόπουλος), Νάτσης, Ανδρεόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Νέα νίκη ο Διαγόρας… Η ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη ζευγάρωσε…
Cresta Posts Box by CP