Φώτης Αγγελόπουλος: «Ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εικόνα μας»

0

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ έδωσε δυνατό φιλικό με τον Γλαύκο πριν από λίγες ημέρες και στη νίκη της ομάδας του Σπύρου Γκοργκόλη, πρωτεργάτης ήταν ο Φώτης Αγγελόπουλος, που σημείωσε 11 πόντους και ξεχώρισε με την επιβλητική παρουσία του.

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε στο topikonews.gr για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και για το πώς βλέπει τη συνέχεια, δηλώνοντας τα εξής:

«Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα, γιατί είχαμε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι. Από τα τρία φιλικά που έχουμε δώσει προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα μας και νομίζω ότι αν βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι παίζοντας πιο σκληρά, θα έχουμε αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.
Υπάρχει μεγάλη κούραση σε όλους αυτήν την περίοδο, όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλες τις ομάδες και για αυτό το λόγο δεν υπάρχει ικανοποιητική εικόνα στα φιλικά γενικότερα από καμία ομάδα. Θέλω να ευχηθώ καλή υγεία σε όλους τους συναδέλφους μου και σε εσένα προσωπικά φίλε Γιάννη.»
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ορίστηκαν οι ημερομηνίες της 1ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Αχαϊας…
Cresta Posts Box by CP