Α’ ΕΠΣΑ: Σούπερ Ανάλυση της 3ης αγωνιστικής

0

Προβλέψεις με ανάλυση της 3ης αγωνιστικής…

Πάμε να δούμε όπως κάθε εβδομάδα το pre-game της αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία. Ένα άρθρο που καθιερώθηκε από το www.talibanews.com και επανήρθε από τους δημιουργούς του στο ανανεωμένο www.topikonews.gr

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (16.30-Προάστειο-Χρονάς)

Η πρώτη δύσκολη αποστολή του Διαγόρα. Η Νίκη παίζει καλό ποδόσφαιρο, διαθέτει παίκτες ποιότητας (Ανδρεόπουλος, Νάτσης) στην επίθεση και η ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη τεστάρει τις αντοχές της για τον τίτλο, αφού δικαιολογημένα θεωρείται το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Χ2.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (16.30-Ντα Λουζ-Καλύβας)

0/2 οι γηπεδούχοι και 2/2 οι φιλοξενούμενοι. Δηλαδή το ψυχολογικό κομμάτι γέρνει προς την πλευρά των «βυσσινί». Το ματς θα κριθεί λογικά στις λεπτομέρειες με την ισοπαλία να φαντάζει πολύ πιθανή. Χ2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (16.30-Ζαρουχλέικα-Παπαδόπουλος)

Μεγάλη νίκη σημείωσε κόντρα στον Κεραυνό εκτός έδρας και πήρε τα πάνω του ο Ατρόμητος, που δεν θα έχει στη διάθεσή του Τσάλτα και Μολφέτα. Από την άλλη, ο Πανιώνιος/Αχιλλέας έδειξε καλά στοιχεία με την Δόξα Παραλίας, αλλά είχε θέματα στην άμυνα. 1.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (16.30-Ριόλος-Ρηγόπουλος)

Η δύναμη της έδρας και φυσικά η ποιότητα του Πανμοβριακού θα παίξει ρόλο απέναντι σε μία Αναγέννηση, που ηττήθηκε εντός από τον Πήγασο και επικράτησε εκτός με τον Άρη Πατρών. Λογικά 1.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ  (16.30-Άβυθος- Μακρυπόδης)

Πολύ αμφίρροπο ματς. Σε πολύ καλή κατάσταση οι Αιγιώτες, που προέρχονται από πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στον Ποσειδώνα και έχουν 4 πόντους σε 2 αγωνιστικές. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Εθνικός «χτυπάει» κάθε ματς και έδειξε ψυχωμένος στο 2-0 επί της Νίκης. 1Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ./ΑΙΓΙΟΥ- ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ  (16.30-Ροδιά-Ανδριανός)

Δύσκολο ματς για προβλέψεις και αυτό. Ο Απόλλωνας ηττήθηκε στα Βραχνέικα και το Λιμνοχώρι έκανε «σεφτέ» στις νίκες απέναντι στον Άρη. Θεωρώ πως θα προσέξουν τα νώτα τους και όποιος σκοράρει πρώτος θα πάρει το ματς. 1Χ.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ  (16.30-Παραλία-Τσιρογιάννης)

Η Δόξα διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 7 γκολ σε 2 στροφές και ο Λέων Αλισσού έχει χάσει δύο ματς στις λεπτομέρειες. Δεν είναι κακή ομάδα. Άτυχη σίγουρα. Πιστεύω πως η Δόξα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τα «λιοντάρια» θα το παλέψουν το ματς. 1Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Β.  (16.30-«Κ.Ζάρρας»-Μέρμηγκας)

Δεν έχουν βαθμό ακόμα και το αυριανό ματς είναι μία ευκαιρία, για να αρχίσουν να γεμίζουν το σακούλι τους. Πιο ποιοτικός ο Κεραυνός, αλλά δεν έπεισε αγωνιστικά στα 2 πρώτα ματς. Θέλει χρόνο ο Απόλλωνας. Δεν κάνει 3η ήττα ο Κεραυνός, θα μείνει πολύ πίσω. 2.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αποκλείστηκε αλλά άρεσε η Δάφνη… Τα γκολ: 55' Μπογδανος, 66'…
Cresta Posts Box by CP