Σάκης Αθανασόπουλος: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου»

0

Δηλώσεις ο Σάκης Αθανασόπουλος στο topikonews…

Ένα από τα καλύτερα μπακ χαφ της κατηγορίας, που πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα, ούτως ώστε η Νίκη Προαστείου να πετύχει τον στόχο της ανόδου είναι ο Σάκης Αθανασόπουλος.

Με τη λήξη της χτεσινής μεγάλης νίκης της ομάδας του επί του Διαγόρα Βραχνείκων με 1-0, ο Αθανασόπουλος μίλησε στο www.topikonews.gr και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πίστη που έχει για τις φετινής δυνατότητες των «κοκκινόμαυρων»:

«Σήμερα αποδείξαμε πως είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μπήκαμε δυναμικά στο γήπεδο,  παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δείχνοντας πόσο πολύ θέλουμε το παιχνίδι.

Ήμασταν αμυντικά πολύ καλοί και στην μεσαία γραμμή κλείσαμε καλά τους χώρους και δεν δώσαμε στον αντίπαλο χώρο να παίξει.

 Συνεχίζουμε δυνατά έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Φέτος πιστεύω πολύ στην Νίκη, βλέποντας και ξέροντας την ομάδα μου, μας βλέπω σίγουρα στην πεντάδα.

Τώρα σε ποια θέση της πεντάδας αυτό θα φανεί στην συνέχεια. Δεν φοβόμαστε κανέναν αν ήμαστε συγκεντρωμένοι. Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στην κατηγορία.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
«Χ»άθηκε η νίκη στο Ντα Λουζ… Άρης Πατρών και Πήγασος…
Cresta Posts Box by CP