Κεραυνός Α.Β.- Ατρόμητος Π. 0-1: Είχε Τσάλτα και Σουτζόγλου…

0

Μεγάλη νίκη ο Ατρόμητος Π.

Με 1-0 “απέδρασε” από το “Θ.Χρυσανθόπουλος” ο Ατρόμητος Πατρών, που έριξε στο καναβάτσο την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης στροφής της Α’ κατηγορίας.

Ο Τσάλτας πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, χάρη σε απευθείας χτύπημα φάουλ στο 19′. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 66΄αστόχησαν από τα 11 βήματα, με “θύτη” τον Μπερτσιά, που νικήθηκε από τον Σουτζόγλου.

Πρώτο “τρίποντο” για τους παίκτες του Σάκη Πεφάνη, με το αντίστοιχο σύνολο του Γιάννη Ζερδεβά να μετρά ισάριθμες ήττες στο ξεκίνημα από Δόξα Παραλίας και Ατρόμητο. Διακριθέντες από τον Κεραυνό ήταν οι Ζαφειρόπουλος, Βάρρας και Καραχάλιος, ενώ από πλευράς νικητών οι Σουτζόγλου, Ασημακόπουλος και Ροδόπουλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ζερδεβάς): Χάχαλης, Ντινόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Σύψας (46’ Ασκούνης), Καραχάλιος, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος, Βάρρας, Λάγιος (66’ Μπίρης), Τσάτο, Οικονομόπουλος (78’ Γιάχο)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Πόγκας, Ζίσι, Ροδόπουλος, Ασημακόπουλος, Μανθόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρουγκάλας (90’ Γκότσης), Χριστόπουλος (68’ Μούζος), Τσάλτας (80’ Λεγάτος), Μούτσα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Καταιγιστική επικράτηση για Θύελλα… Η Θύελλα Πατρών σημείωσε ευρεία επικράτηση…
Cresta Posts Box by CP