Διαγόρας Βραχ.-Θύελλα Αιγίου 2-1: Τα… χρειάστηκε αλλά πανηγύρισε

0

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας…

Επάνοδο στα νικηφόρα αποτελέσματα πραγματοποίησε ο Διαγόρας, που ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της φορμαρισμένης Θύελλας Αιγίου με 2-1 και ρέφαρε την ήττα από τη Νίκη Προαστείου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με τον Βαβάτσικο, αλλά οι Αιγιώτες ισοφάρισαν με τον Αρβανίτη στο 43’, που δεν λάθεψε από την «άσπρη βούλα», νικώντας τον Γιάνναρη.

Το παιχνίδι ήταν άκρως ποιοτικό με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά στο τέλος «μίλησε» η εμπειρία των παικτών του Θόδωρου Πατρώνη και στο 83’ ο Αποσκίτης χάρισε τους 3 πολύτιμους πόντους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πατρώνης Θ.): Γιάνναρης, Τρίγκας, Σανδραβέλης, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Δασουράς, Μαντάς (76’ Τσίμπιτσης), Βαβάτσικος, Αναγνώστου (61’ Μπινιέρης), Αποσκίτης (90’ Λεγάτος), Σπανός

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Αθανασίου): Κοντογεώργος, Γ. Παξιμάδης, Αντ. Παξιμάδης, Δημόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Νταλάκος (60’ Σταματόπουλος), Γιαννόπουλος (88’ Λιάτος), Καραμήτσος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (64’ Μάζης), Αρβανίτης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο 93’ νίκη ο Άρης Πατ… «Σεφτέ» στα «τρίποντα» έκανε…
Cresta Posts Box by CP