Απόλλων Συν.- Εθνικός Σαγ. 3-2: Ήταν “πολεμιστές” που “λύγισαν”

0

Ήττα στην Ροδιά ο Εθνικός Σαγ…

που στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Συνοικισμού, που παρότι έχανε με 2-1 στο 61′ ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε παλικαρίσια νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον κορυφαίο της ομάδας Νίκο Σωτηρόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Νιάρου και παραβίασε την εστία του Παπαδημητρόπουλου στο 14′. Οι Αιγιώτες “απάντησαν” με τον Χένρικ στο 25′, όμως στην επανάληψη (61′) και πάλι ο Σωτηρόπουλος, κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, γράφοντας το 1-2.

Οι γηπεδούχοι βέβαια δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ των Μικέ (73′) και Κόρδα (80′) πήραν την μεγάλη νίκη. Απουσίες είχε ο Εθνικός με κυριότερη αυτή του βασικού πορτιέρο Κώστα Κύργιου. Επόμενο ματς για τον Απόλλωνα με Διαγόρα εκτός και για τον Εθνικό με Νίκη εντός.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Βερβέρογλου, Μικές, Κοτσαύτης, Ζαφειρόπουλος (84′ Παπαβραμόπουλος), Κάρμας, Φαμπιάν, Κόρδας, Χένρικ (77′ Σέζαρ), Θεοτοκάτος

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σαλαμαλίκης): Διονυσόπουλος, Διακάτος, Νιάρος, Ντεντόπουλος (77′ Μπεκίρης), Γκοτσούλιας, Καρμοκόλιας, Σαλαμαλίκης, Διακάτος, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλιας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαία πρεμιέρα στην Β' κατηγορία... Στον 1ο όμιλο της Β'…
Cresta Posts Box by CP