Βασίλης Φίλιππας: «Για αυτό έφυγα από τον Ατρόμητο Ζαρ./Πάτραι»

0

Την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε από τον πάγκο του Ατρόμητου Ζαρ./Πάτραι ο Βασίλης Φίλιππας και μιλώντας στο topikonews.gr εξέφρασε τα αίτια, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους του Ατρόμητου και κυρίως του Πάτραι, στο οποίο έμεινε για 4 σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Φίλιππα:

«Οι λόγοι που έφυγα από τον Ατρόμητο έχουν να κάνουν με τους στόχους που είχα θέσει όταν πήρα την απόφαση να γίνω προπονητής. Ο στόχος μου ήταν να δουλέψω σε αντρική ομάδα, αλλά μετά τη συγχώνευση του ΠΑΤΡΑΙ με τον Ατρόμητο Πατρών βρέθηκα προπονητής σε τμήματα υποδομών.

Θέλω να πιστεύω ότι έφυγα σαν φίλος γιατί η συνεργασία μου με τη διοίκηση του Ατρόμητου ήταν εξαιρετική. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΠΑΤΡΑΙ με του οποίους συνεργάστηκα τέσσερα χρόνια, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και να τους ευχηθώ να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και να τους πω να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να αποτελούν τον κορμό του Ατρομήτου Πατρών.

Όσον αφορά εμένα, η επιθυμία μου είναι να δουλέψω σε μια ομάδα που να μπορεί να μου προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ στις επιδιώξεις και στους στόχους που θα έχει θέσει.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την πρώτη της μεταγραφή πρόκειται να ανακοινώσει η ΕΑΠ, αφού…
Cresta Posts Box by CP