Οι πρωταγωνιστές των 12 παιχνιδιών της 12ης στροφής στην Α΄ΕΠΣΑ

0
Ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο η 12η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας και πάμε να δούμε τους παίκτες που ξεχώρισαν στις 12 αναμετρήσεις.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Αχαϊκή- Πάτρα 2005 3-1: Ο Παναγιώτης Μπακάλης πέτυχε το 2-1 στο 63΄ και το γκολ του ήταν «κλειδί», προκειμένου να γείρει η πλάστιγγα της νίκης προς την μεριά της «Κυρίας». Γενικότερα βέβαια έκανε καλό παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά.

Δόξα Παρ.- Αχαιός Σαρ. 1-1: Ο Ζενελ Λέσι έκανε σωτήριες επεμβάσεις και απέκρουσε το πέναλτι του Σπυρόπουλου στο 85΄, κερδίζοντας στην επαναφορά και την αποβολή του αντιπάλου.

Ατρόμητος Π.- Πανμοβριακός 2-1: Άλλα δύο γκολ του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που έφτασε τα 17 στο πρωτάθλημα και αποτελεί το σημείο αναφοράς των «πορτοκαλί».

Δίας- Αναγέννηση Π. 5-0: Ο Βασίλης Τσερικλός σκόραρε εις διπλούν και έκανε «ζημιά» στην άμυνα του αντιπάλου. Κορυφαίος στη σημαντική επικράτηση του Δία.

Πήγασος Μπεγ.- Αστέρας Τσουκ. 3-1: Ο Νίκος Αποσκίτης έχει βρει ρυθμό, σκόραρε άλλα 2 τέρματα και οδήγησε τον Πήγασο στην 3η διαδοχική νίκη του.

Λιμνοχώρι- Δόξα Χαλ. 0-2: Με δύο γκολ του Γιώργου Μενύχτα στην επανάληψη η Δόξα απέφυγε την τελευταία θέση και πανηγύρισε νίκη-χρυσάφι.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής Π.- Παναιγιάλειος 0-4: Επέστρεψε μετά από απουσία ενός μήνα και πέτυχε χατ τρικ. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Γκάτση, που συνεχίζει να πυροβολεί κατά ριπάς.

Κεραυνός Α.Β.- Αιγείρα/Ακράτα 4-0: Ο Σταύρος Τσάτο σκόραρε το 3ο γκολ και «σέρβιρε» το 1ο και το 2ο γκολ του Κεραυνού.

Αετός Π.- ΑΠΟ Αρόης 2-0: Ο Γιάννης Τσιούλος πέτυχε το 2ο τέρμα του Αετού και γενικότερα έκανε καλό παιχνίδι, βοηθώντας σημαντικά το σύνολο του Χάρη Ράντου.

Νίκη Πρ.- Δαβουρλής 3-1: Ακόμα μία μεστή παρουσία προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Καϊμακάς, που σημείωσε το 2ο τέρμα της ανατροπής και η Νίκη συνέχισε με τρίποντο.

Άρης Π.- Καλάβρυτα 1-0: Αρκετοί παίκτες των νικητών πήραν θετικό πρόσημο, αλλά ο Μίλτος Μητρόπουλος βρήκε εκ νέου δίχτυα και οδήγησε τον Άρη στην επάνοδο των νικών.

Θύελλα Αιγ.- ΑΠΣ Πάτραι 3-0: Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Θύελλα Αιγίου απέναντι στο Πάτραι και πολλοί ποδοσφαιριστές βγήκαν μπροστά. Ο Κώστας Αρβανίτης βρήκε δίχτυα και η άμυνα του αντιπάλου τον «ένιωσε», αφού ήταν δραστήριος και έκανε καλό ματς.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αίολος Αγυιάς πήρε το ντέρμπι στην έδρα του με…
Cresta Posts Box by CP