Άρης Πατρών: Ανακοίνωση για συσπείρωση!

0

Ο Άρης Πατρών αγωνιά για την επόμενη μέρα με το μέλλον της ιστορικής ομάδας να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή.

Η διοίκηση καλεί τον κόσμο και όλους όσοι αγαπούν την ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας να δώσουν το παρών στα γραφεία του σωματείου στις 13 Ιουλίου στις 20.00, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την συνδρομή και την βοήθεια όλων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΤΡΩΝ:

Ο χρόνος περνάει και ο Άρης πεθαίνει..
Από το τέλος της σαιζόν είμαστε μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας…
Αυτή της τρελής ιστορίας των προσφυγικών..
Έχουμε μπροστά μας την προηγούμενη και την νυν διοίκηση της επσ Αχαΐας ,την Γ.Γ.Α ,τον Δήμαρχο ,το Π.Ε.Α.Κ, και ενώ όλοι θέλουν να κατασκευάσουν αυτό το γήπεδο..και το δηλώνουν ευθαρσώς προς πάσα κατεύθυνση όπου σταθούν κ όπου βρεθούν ,δεν έχουμε καμία εξέλιξη..και το χειρότερο υπάρχει μια αβεβαιότητα, που για εμάς τους ‘ρομαντικούς’, αποτελεί το μεγαλύτερο ανασταλτικό παράγοντα..για το μέλλον της ομάδας..
Παρόλα αυτά θέλουμε να κάνουμε μια τελευταία ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια να αψηφήσουμε την αβεβαιότητα και τις δυσκολίες ….να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο ανασυνταχθούμε και να δείξουμε πως υπάρχουμε..
Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν και κόντρα σε όλους και σε όλα, σας ενημερώνουμε πως αν υπάρχει μια τελευταία ελπίδα ,θα την εξαντλήσουμε για να μην αφήσουμε μια προσπάθεια με πολύ καλά αποτελέσματα που γίνετε τα τελευταία 4-5 χρόνια..μια προσπάθεια που έφερε την ΑΡΙΑΝΑΡΑ μας από την ανυποληψία στην καταξίωση ,στην διεκδίκηση κ κατάκτηση τίτλων, στην καθιέρωση στην Α κατηγορία…
Αυτή η τελευταία προσπάθεια ανασύνταξης ορίζετε για την Τετάρτη 13/07/2017 και ώρα 8μμ στα γραφεία του συλλόγου μας όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ όλων των Αριανών, όλων όσων πονάνε γιαυτή την ομάδα, όλων όσων την υποστηρίζουν, όλων όσων δεν θα ήθελαν να δουν αυτό το ιστορικό σωματείο να σβήνει έτσι απλά!
Εκ του συλλόγου. Άρης Παντού και Πάντα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά από την απόκτηση του Γρηγόρη Παπαγεωργίου, η Παναχαϊκή απέκτησε…
Cresta Posts Box by CP