Άρης Π.- Πανιώνιος/Αχιλλέας 1-3

0

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας πήρε σημαντική νίκη στο Ντα Λουζ της Οβρυάς απέναντι στον Άρη Πατρών και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες, προκειμένου να “κλέψει” στο νήμα την παραμονή στην κατηγορία.

Οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν με 3-1 με τον Σαχίνι να ανοίγει το σκορ στο 15΄. Ο Παναγιώτου στο 19΄έκανε το 0-2 και ο Νιάχος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ μείωσε για την ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας στο 55΄, Στο 93΄ ο Σαχίνι πέτυχε το 2ο προσωπικό τέρμα, χάρη σε εξαίσια εκτέλεση φάουλ, που κατέληξε στα δίχτυα του Αντωνόπουλου.

Το προσεχές Σάββατο ο η ομάδα της Αγυιάς φιλοξενεί στο Ρίο τον Λέοντα Αλισσού και θέλει μόνο νίκη, αφού σε αντίθετο αποτέλεσμα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΡΗΣ (Πλέγας): Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αθανασόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Σταυρόπουλος, Ιωακειμίδης, Κριμπάς, Σκιαδάς, Νιάχος, Σούφης, Αλποχωρίτης (89΄Παπαθωμάς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φοής): Τσάκωνας, Κόκας, Μπάκας, Κάπας, Ευαγγέλου (81΄Κορομηλάς), Σαριδάκης (46΄Ανδρεόπουλος), Ανδρικόπουλος (67΄Διδασκάλου), Παναγιώτου, Μπουχάγιερ, Λάζαρης, Σαχίνι

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο μεγάλο ντέρμπι πρωτοπόρων του 1ου ομίλου της Β΄κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP