Άφησε υποσχέσεις η Παναχαϊκή (2-2 με ΟΦΗ)

0

Στο πρώτο δυνατό φιλικό της η Παναχαϊκή αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στο Καρπενήσι και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Το σκορ δεν έχει πρωτεύουσα σημασία, αφού η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει αποκτήσει πολλούς νέους παίκτες και παράλληλα τα πόδια είναι “βαριά” από την επίπονη προετοιμασία. Σημασία έχει το γεγονός ότι οι “κοκκινόμαυροι” αγωνίστηκαν με πάθος και μαχητικότητα κόντρα σε έναν ΟΦΗ, που λογίζεται ως φαβορί για την κατάληψη της ανόδου.

Τα γκολ της ομάδας πέτυχε ο Μωραίτης (16΄και 31′), ενώ οι Κρητικοί ισοφάρισαν σε 1-1 (22′ Μάνος) και στο τελικό 2-2 (με πέναλτι του Λεαλ στο 73′).

Η αρχική 11άδα της Παναχαϊκής:

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Λουμπαρδέας, Πολυχρόνης, Ελευθεριάδης, Μουστακόπουλος, Φωτάκης, Αντωνακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Στεργίδης, Μπουτζίκος, Μωραϊτης

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: Γκίνο, Πολίμος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος, Κυνηγόπουλος, Σωτηράκος, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, ενώ ο Βρονταράς αντικατέστησε τον Σούλη στο 35΄.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το προσωπικό του κανάλι στο youtube έχει αποκτήσει εδώ και…
Cresta Posts Box by CP