Α΄ΕΠΣΑ:Η ανάλυση της 25ης στροφής

0

Σήμερα στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί η 25η αγωνιστική πράξη της φετινής Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και όπως κάθε εβδομάδα το topikonews.gr θα επιχειρήσει να αναλύσει τα 8 παιχνίδια, κάνοντας και μία πρόβλεψη για την έκβαση του κάθε ματς.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.- ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ  (17.30, Βραχνέικα, Μακρυπόδης): Ο πρωτοπόρος Διαγόρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν θέλει να δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης στην κορυφή. Φιλοξενεί τον 3ο στην βαθμολογία Πανμβριακό, που πριν από την διακοπή παρουσίασε σημάδια κόπωσης και ίσως απογοήτευσης από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου. Λογικά 1.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. (17.30, Ντα Λουζ Οβρυάς, Τζαγκαράκης): Δύσκολη η έξοδος του Κεραυνού, που θέλει να παραμείνει στο -1 από την κορυφή. Ο Άρης Πατρών αποτελεί μία από τις πιο σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να χαριστεί κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Ζερδεβά. Χ2.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ.  (17.30, Λιμνοχώρι, Σαμαρτζής): Μάχη κυρίως για λόγους γοήτρου ανάμεσα σε δύο ομάδες με ανταγωνιστικό προφίλ και αξιόλογα ρόστερ. Λογικά θα γίνει ένα θεαματικό ματς, με φάσεις εκατέρωθεν και το κάθε αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Σε καλύτερη κατάσταση το Λιμνοχώρι πριν από την διακοπή. 1Χ.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤ.  (17.30, Άνω Αλισσού, Καδδάς): Ο Λέων Αλισσού έχει πλεονέκτημα όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή και με νίκη σήμερα θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο στον στόχο του. Βέβαια, η Νίκη είναι επικίνδυνη ομάδα και παίζει ελεύθερα απαλλαγμένη από το άγχος να συλλέξει βαθμούς. Ένα κλικ παραπάνω στο κίνητρο επιβίωσης των γηπεδούχων. 1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ  (17.30, Ζαρουχλέικα, Χρονάς): Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο, αφού οι φιλοξενούμενοι με νίκη μπαίνουν δυναμικά στην διεκδίκηση της παραμονής. Η Αναγέννηση Πατρών έχει ξεμείνει από στόχους, ωστόσο θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά την ήττα στο Λιμνοχώρι. Δύσκολα θα δούμε ισοπαλία εδώ. 12.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (17.30, “Κ.Ζάρρας”, Ανδριανός): Ο Απόλλων θέλει μόνο νίκη, για να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής και παράλληλα να τις αυξήσει σε μεγάλο βαθμό. Ο Ατρόμητος μετράει 7-4-1 μακριά από τα Ζαρουχλέικα και θα προσπαθήσει να διευρύνει το συγκεκριμένο σερί. Ο Σάκης Πεφάνης θα δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν λογίζονται για τα βασικά πλάνα. 1Χ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (17.30, Ρίου, Τσιρογιάννης): “Τελικός” για την ομάδα της Αγυιάς. Αν ηττηθεί σήμερα θα βρεθεί με το ένα πόδι στην Β΄κατηγορία. Έχει 4 νίκες και όλες έχουν παρθεί στο γήπεδο του Ρίου. Στον αντίποδα, η Θύελλα Αιγίου προέρχεται από 3 σερί αποτυχίες και θέλει να βάλει φρένο στο αρνητικό της σερί. Δύσκολα και εδώ να δούμε ισοπαλία. 12.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.- ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  (17.30, Σαγέικα, Πετρόπουλος): Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι, αλλά σε καλό φεγγάρι αμφότεροι. Από 3 ματς χωρίς ήττα έρχονται οι “πολεμιστές” και από 5 ματς χωρίς ήττα και με 2 σερί “τρίποντα” προέρχεται η ανεβασμένη Δόξα. Χ2.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με πρόεδρο τον Κώστα Αγοράκη θα πορευτεί ο ΣΕΠΑ στη…
Cresta Posts Box by CP