Α΄ΕΠΣΑ: Η ανάλυση και οι προβλέψεις της 14ης στροφής

0

Η Α΄ΕΠΣΑ ρίχνει την αυλαία της για το 2017 την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 15:00 με την 14η αγωνιστική της και όπως κάθε εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να προβλέψουμε την έκβαση των αναμετρήσεων.

ΑΡΗΣ- ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (1Χ): Ντέρμπι παραμονής με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες. Ο Άρης επί του Φωστήρα και το Λιμνοχώρι επί του Λέοντα Αλισσού. Λογικά θα παίξει ρόλο η έδρα και δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ- ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (1): Ο Κεραυνός εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς, για να κλείσει με θετικό τρόπο την σεζόν και να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Ο Δαβουρλής λογικά θα προβάλλει σθεναρή αντίσταση, αλλά δύσκολα θα αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ  (Χ): Ντέρμπι στην Δυτική Αχαϊα. Ο Λέων “καίγεται” για τη νίκη, ενώ οι “πολεμιστές” είναι πιο χαλαροί, μετά τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών. Εμπεριέχει πολύ ισοπαλία το παιχνίδι, αλλά κάθε ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (1): Μετά την “βαριά” ήττα από τον Πήγασο στο Σαραβάλι ο Πανμοβριακός δεν θέλει να υποπέσει σε νέα αποτυχία και λογικά θα φτάσει στο “τρίποντο” επί της Δόξας Παραλίας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ  (Χ2): Η Νίκη με τις δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Κεραυνό και Θύελλα “χτυπά” την πόρτα των πλέι οφ. Από την άλλη, ο Φωστήρας θέλει να παραμείνει πάνω από την ζώνη των πλέι άουτ, αλλά αυτή τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι εμπνέουν περισσότερο εμπιστοσύνη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (1): Ίσως λειτουργήσει θετικά το γεγονός με την παραμονή του Σάκη Πεφάνη στον πάγκο. Ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και το έχει ανάγκη. Η Θύελλα Αιγίου αδικείται από το τελικό 1-4 με τον Αετό Πατρών, γιατί είχε καλή εικόνα, αλλά μακριά από το Αίγιο χάνει από την δυναμική της.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (12): Μεγάλο ντέρμπι στο “Φ.Αραβαντινός” με τις δύο ομάδες να αποτελούν σταθερές αξίες και να διαθέτουν ρόστερ με ποιότητα. Πιστεύω ότι θα δούμε είτε “1” είτε “2” και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (1): Ο Αετός Πατρών ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα μείωσε από την κορυφή στους 3 πόντους. Από την άλλη, ο Πήγασος συνέτριψε τον αήττητο μέχρι το Σάββατο Πανμοβριακό με 4-0 στην καλύτερη παρουσία του για φέτος. Δύσκολα θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με τον Σπύρο Δεράο να αντικαθιστά τον Σπύρο Γκοργκόλη στην…
Cresta Posts Box by CP