Α΄ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές και ο απόηχος της 11ης στροφής

0
Το topikonews.gr περνάει από «κόσκινο» την 11η στροφή στους 2 ομίλους και σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές άρθρο με πρωταγωνιστές, σημεία αναφοράς, στατιστικά και παραλειπόμενα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Δημήτρης Τσίτσαρης (Δόξα Παρ.): Σκόραρε στο 94΄και ολοκλήρωσε την ανατροπή επί της μαχητικής Πάτρα 2005 (2-1), διατηρώντας την Παραλία στην κορυφή με το τέλος του 1ου Γύρου.

14 γκολ σε 6 παιχνίδια  (2.3 ανά παιχνίδι)

Το Ματς: Πανμοβριακός- Αχαιός Σαρ. 1-1: Η ομάδα του Σαραβαλίου απέσπασε σημαντικό πόντο σε μία δύσκολη έδρα και μάλιστα με παίκτη λιγότερο. Ένας πόντος που ενδέχεται να αποδειχθεί «χρυσός» στο τέλος.

Το στατιστικό: 4 νίκες φιλοξενούμενων σε 6 ματς.

Το (+): Η 8η σερί νίκη του Ατρόμητου Πατρών, που έμεινε για 9ο σερί παιχνίδι αήττητος, από το ντεμπούτο του Χρήστου Καραπίτσου στο εντός έδρας 3-3 με την Αχαϊκή.

Το (-): Η Δόξα Χαλανδρίτσας έκλεισε τον 1ο Γύρο στην τελευταία θέση, μετά τις 2 σερί επιτυχίες του Πήγασου. Αναμένεται πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια.

Το γεγονός: Η Δόξα Παραλίας ολοκλήρωσε τον 1ο Γύρο του πρωταθλήματος αήττητη, με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο προπονητής: Ο Νίκος Δημητρόπουλος έχει «στρώσει» τον Πήγασο, που μετράει πλέον 2 σερί νίκες και δείχνει άκρως βελτιωμένος. Μεγάλο «2» στο Λιμνοχώρι με 1-0 και το μέλλον των «βυσσινί» δείχνει ευοίωνο.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πρωταγωνιστής: Νίκος Τρίγκας (Κεραυνός Αγίου Βασιλ.): Άνοιξε το σκορ στο νικηφόρο ντέρμπι (3-0) με τον Αετό Πατρών και είναι «λίρα εκατό» για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη, σε ένα ούτως ή άλλως ποιοτικό ρόστερ.

17 γκολ σε 6 παιχνίδια  (2.8 ανά παιχνίδι)

Το ματς: Δαβουρλής- Ηρακλής Πατρών 2-0: Μεγάλη νίκη και σημαντική για το σύνολο του Δημήτρη Ράπτη, που της παρέχει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την απαιτητική συνέχεια.

Το στατιστικό: Την καλύτερη επίθεση (32 γκολ) και άμυνα (3 γκολ) διαθέτει ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος, που άνοιξε και την διαφορά από την 2η θέση στο +4.

Το (+): Βρίσκει σταθερότητα ο Κεραυνός και αναμένεται να αποτελέσει «σκληρό καρύδι» μέχρι τέλους. Πολύ καλή ομάδα με βάθος στο ρόστερ και εμπειρία.

Το (-): Το πέναλτι «φάντασμα» της Νίκης Προαστίου στο 94΄, που στέρησε το «τρίποντο» από το Πάτραι. Σίγουρα ήταν μία κακή στιγμή του ρέφερι Ρουμπάνη, αλλά είναι άδικο για τους γηπεδούχους, που έχασαν την 4η σερί νίκη.

Ο προπονητής: Ο Κώστας Τσιπιανίτης είχε να επωμιστεί το δύσκολο έργο των πολλών μεταγραφών και άλλων τόσων αποχωρήσεων. Φαίνεται όμως ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά από το καλοκαίρι στον Κεραυνό, που βρήκε «χημεία» και δυναμώνει.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται η δράση στην Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία και το ντέρμπι…
Cresta Posts Box by CP