Α΄Κατηγορία: Ο Πανµοβριακός, το Πάτραι και τα «πολυβόλα»

0
Μόλις 6 αγωνιστικές διεξήχθησαν φέτος στους 2 ομίλους της Α΄ κατηγορίας και ελπίζουμε να βρεθεί οριστική λύση με την πανδημία για να απαλλαγούμε από αυτόν τον εφιάλτη, επιστρέφοντας με μοναδικό σκοπό την δράση και την προσήλωση μας σε αυτή.

Από τα 6 κομμάτια που συμπληρώθηκαν στο φετινό παζλ, ο Πανμοβριακός Ριόλου πέτυχε το 6Χ6 στον όμιλο της Κ. Αχαΐας, ενώ τον ίδιο απολογισμό είχε ο ΑΠΣ Πάτραι στον όμιλο της Αιγιαλείας και δεδομένα οι συγκεκριμένες ομάδες μπήκαν φουριόζες στην αφετηρία.

Η «Match» κάνει μία μίνι αποτίμηση στους 2 ομίλους, με τις ομάδες που εξέπληξαν, τους τραυματισμούς που δυστυχώς δεν έλειψαν από τα γήπεδα, αλλά και με τους «πιστολέρο», που μάτωσαν τα αντίπαλα δίχτυα από νωρίς.

Άνοιξε φτερά στα «βαθιά»

Είναι νεοφώτιστος στον 2ο όμιλο, αλλά ήδη έχει σημειώσει 5 νίκες σε 6 παιχνίδια και κολυμπάει τα δύσκολα και απότομα νερά της Α΄ κατηγορίας.

Ο λόγος για τον Αετό Ρίου, που κράτησε στο «τιμόνι» τον εξαιρετικό προπονητή Αντώνη Ζήκο, εμπιστεύτηκε την ομάδα που ηγήθηκε πέρυσι στην Β΄ΕΠΣΑ με έπαθλο την άνοδο και παράλληλα αρκέστηκε σε λίγες, αλλά καλές προσθήκες, που δίνουν το κάτι παραπάνω.

Αναμφίβολα η συγκεκριμένη ομάδα μας έχει κερδίσει και αναμένεται με ενδιαφέρον η πορεία της στη συνέχεια.

Πάνω από όλα η υγεία

Άλλη μία σεζόν δεν αποφύγαμε τα άσχημα μαντάτα των τραυματισμών. Ο Μπάμπης Κριμπάς του Πήγασου, ο Γιώργος Βέρρας της Δόξας Χαλανδρίτσας, ο Νίκος Λίλας του Αετού Πατρών και ο Κώστας Καραχάλιος της Αιγείρας/Ακράτας υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για γρήγορη επάνοδο.

Είναι οι στιγμές που θυμόμαστε πόσο απαραίτητο είναι το αγαθό της υγείας.

«Πυροβολούν» κατά ριπάς

Όσον αφορά τους γκολτζήδες, ο Νίκος Αποσκίτης κάνει θραύση με 11 γκολ σε 6 παιχνίδια με την φανέλα του Πήγασου.

Τον ακολουθεί με 6 γκολ ο Γιώργος Λιάκος του Πανμοβριακού, που καθιερώθηκε στην θέση του φορ από τον Θανάση Παπουτσή και στα 5 τέρματα βρίσκουμε τους Α.Σπανό (Δόξα Παραλίας), Οικονομόπουλο (Πανμοβριακός) και Καραχανίδη (Κεραυνός).

Τέσσερα γκολ έχουν πετύχει οι Κωστής (Ατρόμητος), Βαλσαμής (Δίας), Κλουκίνας (Αιγ./Ακράτα) και Γραμματικόπουλος (Πάτραι).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Λίγες ομάδες στο σύνολο, αλλά μπόλικο ενδιαφέρον στο…χορτάρι. Αυτός είναι…
Cresta Posts Box by CP