Α΄ κατηγορία (μεταγραφές): Ποιότητα και ποσότητα για Αχαιό και Πάτραι!

0
Λίγο-πολύ η πλειονότητα των ομάδων στην Α΄κατηγορία έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό πάρε-δώσε ενόψει της ερχόμενης σεζόν, αλλά οι Αχαιός Σαραβαλίου και ΑΠΣ Πάτραι έχουν κινηθεί ποιοτικά και συνάμα ποσοτικά.

Θα χαρακτηρίζαμε τις δύο ομάδες ως πρωταθλητές στο καλοκαιρινό παζάρι των μεταγραφών, αφού αμφότερες έχουν κάνει 11 προσθήκες! Βέβαια τα ρόστερ τους έχουν αλλάξει επίπεδο, αφού ο Αχαιός έχει αποκτήσει τους Λαζανά από Θύελλα, Μούτσα από Κεραυνό, Μαντά από Ηρακλή Πατρών και Μιχαηλίδη από Πάτραι (Νεκ.Σκλαβούνος, Νίκ. Σκλαβούνος, Παπαδόπουλος, Μπίλης, Αρκουμάνης, Καλύβας, Δασκαλάκης οι υπόλοιποι), ενώ το Πάτραι έχει κάνει ανακοινώσει ηχηρά ονόματα, όπως οι Νίκος και Γιώργος Γραμματικόπουλος, Φούφουλας, Βουτσινάς, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Παναγόπουλος (Γερογιάννης, Γιαννόπουλος, Αναστασοβίτης, Τσίφας οι έτεροι).

Κινήθηκαν «έξυπνα» και δυναμώνουν!

Ατρόμητος Πατρών, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Άρης Πατρών και Αετός Πατρών δεν εντυπωσίασαν ποσοτικά, αλλά προέβησαν σε κινήσεις ουσίας και θα έχουν υψηλές βλέψεις.

Οι «πορτοκαλί» μετρούν 6 προσθήκες, ο Κεραυνός 3, ο Άρης 3 (άπαντες από Γ΄Εθνική) και ο Αετός 5. Αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες διατήρησαν τον περυσινό ικανό βασικό κορμό τους.

Ανταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι Πανμοβριακός, Δόξα Παραλίας, Πάτρα 2005 και Πήγασος. Δεν κινήθηκαν με τυμπανοκρουσίες, αλλά έχουν δυναμώσει αισθητά. Υπάρχουν και τα σύνολα, που δίνουν προτεραιότητα στις υποδομές τους (Νίκη, Δαβουρλής, Αστέρας Τσουκαλείκων), ωστόσο οι μεταγραφές θα δώσουν το κάτι παραπάνω, όπως και αυτές της Αναγέννησης Ψαθοπύργου, την οποία περιμένουμε να κάνει αρκετές «ζημιές».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Λίγες αναμετρήσεις περιέχει το κουπόνι στο στοίχημα και σήμερα θα…
Cresta Posts Box by CP