Αετός Πατρών-Φοίνικας Σαλμενίκου 2-0: Ξανά στο “κόλπο” της ανόδου οι “κιτρινόμαυροι”

0

Ο Αετός Πατρών ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του 2ου ομίλου, αφού έκαμψε την αντίσταση του Φοίνικα Σαλμενίκου με 2-0, όντας ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Έτσι έπιασε την ομάδα της Αιγιαλείας στην 2η θέση και πλέον επέστρεψε για τα καλά στην υπόθεση άνοδο. Επίσης διατήρησε το αήττητο στην έδρα του με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Τα γκολ της ομάδας του Ανδρέα Βακτριτζόγλου, που ντεμπούταρε στον πάγκο πέτυχαν οι Φραντζής (57′) και Γκέκα (68′), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και 2 δοκάρια, με τους Παναγάκη και Ρουντζαμάνη.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Χρανιώτης, Ασκούνης, Φραντζής, Γκλαβάς, Τσίτσαρης,  Καρέλης (90΄ Καπανδρίτης), Γκέκα, Μαραγκός (80΄ Κατσιούρας), Παναγάκης, Γιαννούχος (66΄ Κουργιαλής), Ρουντζαμάνης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟΥ: Μπούνιας, Μανέ, Καραμάνος, Α. Ραμπαβίλας, Τσαμτσούρης (78΄ Μπουκουβάλας), Χριστοδουλόπουλος, Ντολανι (75΄ Κουνάβης), Μπουλούμπασης, Γκοτσόπουλος (62΄ Χριστόπουλος), Κατσαούνης, Χ. Ραμπαβίλας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σημαντική επιτυχία σημείωσε ο Αστέρας Μιντιλογλίου, που ξεπέρασε με εμφατικό…
Cresta Posts Box by CP