Ακράτα: Νίκη ψυχής κόντρα στον Δαβουρλή!

0

Η Ακράτα πήρε το ντέρμπι από τον Δαβουρλή με 3-2, χάρη σε τέρμα του Σιόζου στις καθυστερήσεις και έτσι σταμάτησε το συνεχόμενο νικηφόρο ντεμαράζ της ομάδας του Δημήτρη Ράπτη, που παραμένει βέβαια στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 2′ με τον Κούτσα, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” ισοφάρισαν με τον Σιόζο στο 7΄. Ο Δαβουρλής πήρε κεφάλι στο σκορ εκ νέου, “χτυπώντας” στο 13′ με τον Φλωρόπουλο, ωστόσο οι Ακρατινοί ισοφάρισαν και πάλι με τον Δημόπουλο στο 21′.

Ο Σιόζος με γκολ στο 92′ έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα της Αιγιάλειας, που παρέμεινε στο -4 από την 2η θέση και ελπίζει στην άνοδο, αν βέβαια συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο.

ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Καλύβας (61΄ Σακελλαρόπουλος), Παππάς, Νικολακόπουλος, Ζίζηλας, Πρέζας, Χαλούλος, Έξαρχος (65΄ Τσούρας), Σιόζος, Αποστόλου (89΄Σταυρόπουλος), Δημόπουλος.
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ: Κοκοτσής, Βετούλας, Λαζαρίδης,  Τρίγκας (80΄Πρέμπτος), Κούστας, Φλωρόπουλος, Μασούρας, Κουλούρης (72΄Δημητρίου), Καραμπούλας (90΄ Σόντης), Κωνσταντόπουλος, Μανούσος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλες μάχες πραγματοποιήθηκαν και σήμερα στους 2 ομίλους της Β'…
Cresta Posts Box by CP