Αναγέννηση Πατ.-Άρης Πατ. 0-2: Πήρε την ρεβάνς με σούπερ Νιάχο!

0

Με πρωταγωνιστή τον Χαράλαμπο Νιάχο, που σκόραρε στο 4ο λεπτό και έδιωξε το άγχος από τα πόδια της ομάδας του Άρη Πατρών, το συγκρότημα του Άρη Πλέγα πέρασε σαν σίφουνας από τα Ζαρουχλέικα, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Αναγέννηση Πατρών με 2-0.

Έτσι, η ομάδα των Προσφυγικών έφτασε τις 8 νίκες στο πρωτάθλημα και τις 5 εκτός έδρας και πήρε την άτυπη ρεβάνς, αφού στην πρεμιέρα η Αναγέννηση είχε κερδίσει τον Άρη με το ίδιο σκορ.

Στο 55΄ο Κριμπάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και άφησε την ομάδα του Λαδόπουλου με μία ισοπαλία και μία ήττα σε δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Ν. Λέσσης): Δαλαβούρας, Κουτούλας, Νικολόπουλος, Ιωάννου, Αλποχωρίτης, Αδαμόπουλος, Σκιαδαρέσης (59΄ Βασιλόπουλος), Γιάννης (46΄ Κατσαρέλιας), Γκίνετς (69΄ Μαγνησαλής), Δεληγιαννάκης, Ορφανίδης.

ΑΡΗΣ Π. (Α. Πλέγας): Αντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σαντίκου, Σταυρόπουλος (57΄ Μούγκουλης), Σπηλιωτόπουλος, Αθανασόπουλος, Ιωακειμίδης (67΄ Μυλωνάς), Κριμπάς, Βαλσαμής (79΄ Παπαθωμάς), Αλεξόπουλος, Νιάχος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 4η νίκη στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ κατέβαλλε…
Cresta Posts Box by CP