Αναλαμβάνει τον Αστέρα Λεοντίου ο Βαλσαμής

0

Ο Διονύσης Βαλσαμής θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Λεοντίου.

Ο φιλόδοξος τεχνικός αναλαμβάνει ανδρική ομάδα ως πρώτος προπονητής για πρώτη φορά με τη διοίκηση του Αστέρα να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Διονύσης Βαλσαμής νέος προπονητής του Αστέρα!

Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Διονύση Βαλσαμή.

Ο Διονύσης θεωρείται και είναι ένας από τους πλέον φιλόδοξους προπονητές της νέας γενιάς με ένα ήδη σημαντικό βιογραφικό για το νεαρό της ηλικίας του.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ. Έχει παίξει ποδόσφαιρο σε αρκετές ομάδες του ερασιτεχνικού και των εθνικών κατηγοριών ενώ έχει υπάρξει αρχηγός της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής.

Προπονητικά έχει διατελέσει τεχνικός των μικρών ομάδων του Δία από το 2016 έως το 2022. Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ήταν άμεσος συνεργάτης προπονητή στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ενώ τη σεζόν 2022-2023 κατείχε την ίδια θέση καθώς επίσης και το ρόλο του προπονητή φυσικής κατάστασης στον ΑΠΣ Πάτραι στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα με αυτά, από την προηγούμενη χρονιά είναι ενωσιακός προπονητής της Μικτής Κ14 της ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ ήταν και άμεσος συνεργάτης του Κώστα Σωτηρόπουλου στην Κ16.

Καλωσορίζουμε τον Διονύση Βαλσαμή στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα Ροΐτικα δυναμώνουν περαιτέρω και θα παλέψουν για μια πορεία πρωταθλητισμού στο…
Cresta Posts Box by CP