Από την Γ’ Εθνική στα “σαλόνια” του τοπικού

0
Η Α΄κατηγορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαϊας συνεχίζει να έχει αίγλη και με τις κινήσεις που έχουν γίνει ως ώρας, τα μηνύματα για το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Πολλοί αξιόλογοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές από την Γ΄Εθνική «κατέβηκαν» στην Α΄κατηγορία, αλλά η αξία τους δίνει άλλη δυναμική στο πρωτάθλημα, που προμηνύεται ανταγωνιστικό και αμφίρροπο.

Οι 13 «σωματοφύλακες»…

Διαγόρας Βραχνείκων και Θύελλα Πατρών είχαν απώλειες, αφού αρκετά παιδιά προτίμησαν να συνεχίσουν στην Α΄κατηγορία.

Για την ακρίβεια από τον Διαγόρα αποχώρησαν οι τερματοφύλακες Πέτρου και Τριβελλας. Ο πρώτος μετακόμισε στον Άρη Πατρών και ο δεύτερος θα υπερασπιστεί την εστία της Αναγέννησης Ψαθοπύργου. Ο Ανδρέας Τρίγκας θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, ενώ ο Τάκης Σχοινάς οδεύει προς το Λιμνοχώρι και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την «ομάδα του κάμπου».

Η Θύελλα Πατρών «τροφοδότησε» τον Άρη Πατρών με τους Πάυλο Κουνάβη και Νίκο Δασουρά, ο Πολύδωρος Βουτσινάς θα είναι «λίρα εκατό» στην μεσαία γραμμή του ΑΠΣ Πάτραι, ενώ ο Πάνος Παπαδόπουλος θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον «Πολ» στην ομάδα του Σταμάτη Σαρρή.

Τέλος, ο Γιώργος Γραμματικόπουλος, ερχόμενος από το Διαβολίτσι, θα ηγηθεί στην γραμμή κρούσης του Πάτραι και ο Μάριος Παναγιωτόπουλος αναμένεται να σηκώσει το βάρος στο κέντρο του Πανμοβριακού, αγωνιζόμενος πέρυσι στον Απόλλωνα Ευπαλίου

Η Νίκη Προαστίου θα λάβει πολλά οφέλη από τους Φούντο και Σμπόρα, οι οποίοι επανήλθαν στους «κοκκινόμαυρους» από Ναυπακτιακό Αστέρα και Απόλλωνα Ευπαλίου αντίστοιχα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Παναχαϊκή θα δώσει το παρόν για 2η συνεχόμενη σεζόν…
Cresta Posts Box by CP