Αργυρά-ΑΠΟ Αρόης1-2:Νίκη για τους “λύκους”-ανακοίνωση για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι

0

Μεγάλο “διπλό” σημείωσε ο ΑΠΟ Αρόης επί του ΑΟ Αργυρά με 2-1 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας και ανέβηκε στην 9η θέση του 2ου ομίλου, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην 6η. Τα γκολ της ομάδας των “κιτρινόμαυρων” πέτυχε ο Θανάσης Κολοβούρης.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία και τους βοηθούς του αγώνα έχει η διοίκηση του Α.Ο. Αργυρά και εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή και με τα οποία βέβαια πνέει τα μένεα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας βρίσκεται στην δυσάρεστη θεση να προβει στην πρωτη εξαιρεση διαιτητη μετά από 5 χρόνια επαναδραστηριοποιησης του σωματειου μας. Το ποτηρι ξεχειλισε.. Δεν αντεχουμε αλλο παιχνιδι πλεον στις πλατες μας και στις τσεπες μας, γιατι ματωνουμε για να εξασφαλισουμε χρηματα για την διαιτησια και δεν μπορει ο καθε ενας να ερχεται στο γηπεδο και να σφυριζει κατα βουληση, σαν να βρισκεται σε διατεταγμενη υπηρεσια.
Αφορμη για την κινηση μας αυτη σταθηκε ο χθεσινος εντος εδρας αγωνας της ομαδας μας με αντιπαλο την Α.Π.Ο. Αροης οπου γνωρισαμε την ηττα με 1 – 2. Διαιτητης της αναμετρησης ηταν ο Παναγιωτοπουλος Ανδρεας με βοηθους τους Πατρικιο Νικολαο (Β1) και Μπινογιαννη Μιχαηλ (Β2). Το παιχνιδι ξεκινησε με πολλα λαθος σφυριγματα του διαιτητη τον οποιο συμπληρωνε ο 2ος βοηθος, τα οποια αφορουσαν αρχικα και τις δυο ομαδες, ειχαν ομως σιγα σιγα ως αποτελεσμα να δημιουργειται σταδιακα ενταση μεταξυ κερκιδας-ποδοσφαιριστων αλλα και των ποδοσφαιριστων μεταξυ τους. Με την ληξη του 1ου ημιχρονου και την εναρξη του 2ου τα σφυριγματα του διαιτητη ξεφυγαν απο καθε οριο και ειχαν σαν αποτελεσμα την μονοπλευρη διαχειριση του παιχνιδιου δινοντας ολες τις αποφασεις σε βαρος μας. Λιγο μετα την μη υποδειξη ενος πεντακαθαρου πεναλτι για την ομαδα μας περιπου στο 80′ (η κλωτσια που δεχεται ο ποδοσφαιριστης μας Γιαννης Διαμαντοπουλος ο οποιος ανατρεπεται εντος περιοχης εφοσον προηγουμενως ειχε περασει 3 παιχτες ακουστηκε μεχρι τους παγκους) και εφοσον πλεον ειχε χαθει οποιοδηποτε ιχνος σεβασμου απο τον διαιτητη και τον 2ο βοηθο του προς την ομαδα μας, μια χειρονομια ποδοσφαιριστη της Αροης ηταν αρκετη να δημιουργησει ενταση η οποια εξελιχθηκε σε συρραξη και διακοπη του αγωνα με τους παντες να ερχονται στα χερια (φιλαθλους, παιχτες, προπονητες κλπ) καθαρα απορροια του κλιματος που μεχρι εκεινη την ωρα ο διαιτητης ειχε δημιουργησει με τον βοηθο του.
Μετα απο μεγαλες προσπαθειες των ψυχραιμοτερων ο αγωνας συνεχιστηκε εχοντας εισπραξει και μια κοκκινη καρτα σαν ομαδα στην διακοπη, με τον βοηθο να μην εχει ολοκληρωσει την αποστολη του καθως στο 88′ περιπου ακυρωσε ως οφσαιντ πεντακαθαρο γκολ με κεφαλια του ποδοσφαιστη μας Ηλια Παπαζαφειρη υστερα απο εκτελεση φαουλ ξεσηκωνοντας για ακομα μια φορα θυελλα αντιδρασεων. Στο τελος του αγωνα και ενω οι ομαδες πηγαιναν στα αποδυτηρια μετα απο ενα πολεμικο κλιμα ο 2ος βοηθος χαμογελουσε απο ικανοποιηση σιγουρα σκεπτομενος "αποστολη εξετελεστη. Η ομαδα μας θα ζητησει δια παντος την εξαιρεση του εν λογω διδυμου απο τους αγωνες της ομαδας μας (ο 1ος βοηθος εξαιρειται απο αυτο γιατι ηταν κυριος και τιμησε τα χρηματα που ελαβε) και απο τουδε και στο εξης θα προβει στην ιδια ενεργεια για οποιονδηποτε θελει να αμαυρωσει την προσπαθεια των ποδοσφαιριστων μας. Τελος θα θελαμε να ζητησουμε συγγνωμη απο την διοικηση της Αροης για την φιλοξενια που ετυχαν η οποια δεν αρμοζει στην ομαδα μας και δεν ηταν αντιστοιχη της δικης τους φιλοξενιας.
Προσπαθουμε παντα να ειμαστε αψογοι με τους φιλοξενουμενους μας και να φευγουμε αγκαλιασμενοι αλλα δυστυχως αν και συνηθως το καταφερνουμε, χθες δεν μπορεσαμε να μετριασουμε τις επιπτωσεις μιας ακομα ασχημης διαιτησιας. Κατανοουμε επισης και καποιες αντιδρασεις ποδοσφαιριστων της Αροης οι οποιοι παρασυρθηκαν απο το γενικοτερο κλιμα γιατι γνωριζοντας προσωπα απο την διοικηση της ομαδας τους ξερουμε οτι ποτε δεν θα επετρεπαν τετοιες συμπεριφορες. Ελπιζουμε σε μια αλλαγη στον τομεα διαιτησια της ΕΠΣ Αχαιας. Ευελπιστουμε η ενεργεια μας αυτη να γινει τροφη για σκεψη προς την νεα διοικηση η οποια καλειται να δωσει λυσεις στο καυτο θεμα διαιτητες.”
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αίολος Αγυιάς έδειξε πως ξεπέρασε την βαριά ήττα από…
Cresta Posts Box by CP