Αστέρας Μιντιλ.-Θύελλα Πατρών 3-3

0

Φοβερό ματς σε εξέλιξη και με “άγρια” ομορφιά πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μιντιλογλίου με τον τοπικό Αστέρα να προηγείται με 3-0 κόντρα στην πρωτοπόρο Θύελλα Πατρών, που συνήλθε στην επανάληψη και με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης “τσίμπησε” τον βαθμό.

Ο Παναγιωτόπουλος στο 4΄και ο Σωτηρόπουλος στο 20′ “πάγωσαν” τους φιλοξενούμενους και ο Παναγιωτόπουλος έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για την Θύελλα, σκοράροντας εκ νέου στο 55΄για το 3-0. Από εκεί και πέρα, οι “κυανόλευκοι” ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και διαμόρφωσαν το παιχνίδι σε 3-3, χάρη στα γκολ των Ηλιόπουλου (75΄), Λυμπέρη (81′) και Τσέλα (86΄).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Αστέρας Μιντ.: Αναστασοβίτης, Αβραμόπουλος, Κωστόπουλος, Ρομποτης, Ασπρούδας (77΄Χαρίτος), Παπαγιαννόπουλος, Πλέγας (66΄Θεοδωρόπουλος), Γιωργιόπουλος (88΄Ανδριόπουλος), Σωτηρόπουλος, Κατσιγιάννης, Παναγιωτόπουλος

Θύελλα Πατ.: Βαρνακιώτης, Θεοδοσόπουλος, Λάτσης (54΄Τσέλα), Κουνάβης (54΄Βλασόπουλος), Πανίτσας, Μασούρας, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στουπάκης, Ηλιόπουλος, Λυμπέρης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στον Α΄ΟΜΙΛΟ, ο Αστέρας Μιντιλογλίου έβαλε "στοπ" στην πρωτοπόρο Θύελλα…
Cresta Posts Box by CP