Αχαϊκή: Τα “διαμάντια” της προετοιμασίας

0

Η Αχαϊκή βρίσκεται στο ζενίθ της προετοιμασίας της και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους, αν και κάποιοι άλλοι διαθέτουν ποιότητα, αλλά ως τώρα δεν έχουν κάνει την διαφορά.

Σημασία για τα “καναρίνια” και τον προπονητή Αλέξη Γαβριλόπουλο έχει να δημιουργηθεί ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που θα αποκτήσει χημεία όσο το δυνατόν πιο άμεσα, αφού το υλικό της ομάδας της Κάτω Αχαϊας διαθέτει ποιότητα και δυνατότητες.

Μέχρι στιγμής και με τα φιλικά που έχει δώσει το ιστορικό σωματείο την παράσταση κλέβουν οι νεαροί Μπάμπης Κριμπάς και ο Γιάννης Σταυρόπουλος, δύο παιδιά που αποκτήθηκαν από την Α΄ΕΠΣΑ (Άρη Πατρών και Πήγασο αντίστοιχα). Από τους πιο έμπειρους και νεοφερμένους παίκτες έχουν ξεχωρίσει οι Θανάσης Αντωνόπουλος, Θόδωρος Σαμπανέι και Γιώργος Κοκκίνης, ενώ από την “παλιά φρουρά” σε πολύ καλό επίπεδο παραμένουν οι Σπύρος Σωτηρόπουλος, Γιώργος Ντάζος και Θανάσης Δρακόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας ξεκίνησε με το "δεξί" στα μπαράζ ανόδου…
Cresta Posts Box by CP