Α’ κατηγορία: Οι προβλέψεις για την 7η αγωνιστική!

0

Σήμερα στις 15.00 θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της 7ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία, που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλές συγκινήσεις.

Πάμε γρήγορα να δούμε τις εκτιμήσεις και προβλέψεις για την σημερινή στροφή:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ (Ζαρουχλέικα-15.00- Χρονάς)

Το ντέρμπι της 7ης στροφής. Οι γηπεδούχοι πήραν ευρεία νίκη ψυχολογίας με 4-0 επί του Πήγασου και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι έριξαν στο καναβάτσο την Δόξα Παραλίας και επανήλθαν στις νίκες και στην επαφή με την κορυφή. Πολύ δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. 1Χ. 

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  (Ντα Λουζ- 15.00- Παπαδόπουλος)

Ο Άρης βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και παίρνει αποτέλεσμα κόντρα σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει. Από την άλλη, η Δόξα προέρχεται από ήττα στον Ριόλο, αλλά διαθέτει σοβαρό σύνολο και μπορεί να αποσπάσει κέρδος από τη σημερινή δύσκολη μάχη. Χ2.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓ./ΣΥΝΟΙΚ.  (“Θ.Χρυσανθόπουλος”- 15.00- Τιμολέων)

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Κεραυνός, που έχει κάνει αντεπίθεση διαρκείας, καλύπτοντας το μέτριο ξεκίνημά του. Στον αντίποδα, ο Απόλλων Αιγίου πήρε με άνεση το ντέρμπι της Αιγιαλείας από την Θύελλα Αιγίου και ανέκτησε ψυχολογία. Λογικά η ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά θα πάρει το “τρίποντο”. 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ  (Σαγέικα- 15.00- Καλύβας)

Δύναμη η έδρα για τους “πολεμιστές”, που και φέτος είναι σκληροτράχηλοι και θα κάνουν ζημιές. Η Αναγέννηση έχει μαζέψει 12 πόντους σε 6 παιχνίδια και τα πηγαίνει περίφημα, ωστόσο πιστεύω πως σήμερα θα “λυγίσει” στην έδρα των “κυανόλευκων”. 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ  (Ρίο- 15.00- Σπηλιωτόπουλος)

Αμφότεροι προέρχονται από ήττα και θα επιζητήσουν την επάνοδο στα νικηφόρα αποτελέσματα. Καλύτεροι ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο Πανιώνιος/Αχιλλέας παλεύει όλα τα ματς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα. 12.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ  (Άβυθος- 15.00- Μακρυπόδης)

Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι καμία από τις δύο ομάδες. Μία νίκη θα αναζωογονήσει όποιον την κερδίσει, αλλά πιστεύω πως το ματς θα είναι “κλειστό” και οι προπονητές δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, έχοντας ως πρώτο μέλημα την άμυνα. Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ  (Κ.Ζάρρας- 15.00- Ντάβλα)

Ο Απόλλων Εγλυκάδας υστερεί σε ποιότητα και σταθερότητα από τον Πήγασο Μπεγουλακίου, που ξεκίνησε φουριόζος, αλλά πλέον μετράει 2 σερί ήττες. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα το “τρίποντο” θα γείρει προς το σύνολο του Κώστα Τσιπιανίτη. 2.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ  (Βραχνέικα- 15.00- Πετρόπουλος)

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, καθότι ο πρώτος της βαθμολογίας αντιμετωπίζει τον ουραγό. Δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης η αναμέτρηση. Οτιδήποτε πέρα από τη νίκη των “μωβ” θα ισούται με μεγάλη έκπληξη, χωρίς να έχω πρόθεση να θίξω την προσπάθεια των φιλοξενούμενων. 1. 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γιώργος Λάτσης πραγματοποιεί ικανοποιητική σεζόν ως ώρας με τα…
Cresta Posts Box by CP