Α κατηγορία: Οι MVP της 3ης στροφής

0

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Α ΕΠΣΑ κατηγορίας.

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές που προέκυψαν ανά όμιλο.

Α’ Όμιλος

Γκάτσης: Έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα. Οδήγησε τον Ατρόμητο Πατρών στη νίκη ανατροπή επί του Διαγόρα με χατ τρικ και έφτασε ήδη τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα.

Θανόπουλος: Με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ κατάφερε να χαρίσει το τρίποντο στην Θύελλα Πατρών, που τα βρήκε σκούρα με την μαχητική Δόξα Νιφορεΐκων.

Παναγόπουλος: Σκόραρε εις διπλούν στο 4-0 του Πανμοβριακού επί της Δόξας Παραλίας και γενικότερα έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

Β’ Όμιλος

Σπανός: Επέστρεψε μετά την απουσία στο ντέρμπι με το Πάτραι και βρήκε δίχτυα δις στη νίκη του Άρη με 3-0 επί της Αιγείρας/Ακράτας. Ήδη μετράει 5 γκολ σε 2 εμφανίσεις.

Αντωνόπουλος: Δεσπόζει μέχρι ώρας στην Νίκη Προαστείου. Ήταν εξαιρετικός στη νίκη με 3-1 κόντρα στον Εθνικό Πατρών και σημείωσε 2 γκολ, φτάνοντας τα 6 στο σύνολο.

Ανδρεοσόπουλος: Άνοιξε το δρόμο για την πρώτη νίκη του Δαβουρλή Κ. 92 επί της Θύελλας Αιγίου και ήταν κομβικός για την ομάδα του Νίκου Κοκοτσή.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε σήμερα η 1η αγωνιστική στους 2 ομίλους της φετινής…
Cresta Posts Box by CP