Α1 ΕΣΚΑ-Η: Δυνατές μεταγραφές στην αφετηρία!

0
Αμφίρροπο και με μεγάλο ενδιαφέρον προμηνύεται το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, αφού οι συμμετέχοντες κινούνται με δυναμικό τρόπο στις πρώτες ημέρες του μεταγραφικού «παζαριού».

Η Ολυμπιάδα έφερε πίσω τον Βασίλη Σαμαρά από την Νίκη Προαστίου και θέλει τον ταλαντούχο Γιώργο Αλαφοδήμο του Παναχαϊκού.

Ο Παναχαϊκός έκανε το «μπαμ» με τον Θανάση Ζαφείρη από την Αχαγιά ΄82 και θέλει τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο από τον Έσπερο, ενώ έχει συμφωνήσει και με τον Αλέξη Μπίρμπα της Γαλήνης.

Η Γαλήνη κινείται μεθοδικά και ενέταξε στο δυναμικό της τον φέρελπι Γιώργο Εφέπουλο με καλή σεζόν στον Έσπερο φέτος, ενώ ο Ήφαιστος/Αχιλλέας Αιγίου βάζει ψηλά τον πήχη με τις προσθήκες του πολύπειρου Κώστα Κεφαλά και του πρώτου σκόρερ της Γαλήνης, Λουκά Αδαμόπουλου.

Η Νίκη Προαστίου που επέστρεψε στα «σαλόνια» ανακοίνωσε τον έμπειρο σέντερ Φώτη Αγγελόπουλο και τον πλέι μέικερ Γιάννη Χουλιάρα, αμφότεροι ερχόμενοι από τον Αίολο Αγυιάς.

Ήδη οι κινήσεις των «μονομάχων» κρίνονται ηχηρές και αναμένεται με ανυπομονησία το νέο πρωτάθλημα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Άρης Πατρών ανακοίνωσε την ανανέωση των Ντίνου Φούφουλα και…
Cresta Posts Box by CP