Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές και ο coach της 11ης αγωνιστικής

0
Η 11η στροφή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η έριξε την αυλαία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και ο Προμηθέας 2014 αναδείχθηκε Πρωταθλητής χειμώνα.

Πάμε να δούμε τους MVP και τον προπονητή της 11ης:

Η Ολυμπιάδα νίκησε με 67-61 την ΝΕΠ εκτός έδρας και πρωταγωνιστής ήταν ο Μανώλης Γιαλελής, που σκόραρε 22 πόντους με 1 τρίποντο.

Η Απολλωνιάδα σημείωσε τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι στη φορμαρισμένη Γαλήνη και ο Φώτης Παπαφωτίου είχε 22 πόντους με 4 τρίποντα. 22 πόντους πέτυχε και ο Γιώργος Κογιώνης.

Ο Παναχαϊκός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Αέθλειο (84-82 το ΣΕΦΑ) με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο να είναι ασταμάτητος με 24 πόντους και 4 τρίποντα. Ο Θανάσης Ζαφείρης προσέθεσε 22.

Ο Ιατρόπουλος ήταν κορυφαίος στην άνετη νίκη του Κεραυνού επί της ουραγού Νίκης Προαστείου, με 5 τρίποντα και συνολικά 15 πόντους.

Ο Προμηθέας 2014 δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στα Αραχωβίτικα και επιθετικά στηρίχθηκε στον Πλώτα, που τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους.

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ είχε πολυφωνία στην επίθεση στο 93-36 επί της ΕΑΠ, αλλά ο Γκουντουβας έκανε ακόμα μία καλή εμφάνιση με 20 πόντους (3 τρίποντα).

Ο Προπονητής: Πολύ καλή δουλειά κάνει στην Απολλωνιάδα ο έμπειρος τεχνικός, Αλέκος Πολυδωρόπουλος, που οδήγησε την ομάδα του στο σημαντικό «2» επί της Γαλήνης, μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 11η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας.…
Cresta Posts Box by CP