Α1 ΕΣΚΑ-Η (24η): Τα σημεία αναφοράς και ο πρωταγωνιστής

0

Μετά τη νίκη της Δύμης επί του ΣΕΦΑ ολοκληρώθηκε η 24η στροφή στο φετινό ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας.

Πάμε να δούμε τον απόηχο, τα σημεία που χρήζουν αναφοράς και τον πρωταγωνιστή της εβδομάδας.

Ο MVP: Ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την Δύμη στη νίκη επί της Ανδραβίδας. Σημείωσε 30 με 3 εύστοχα τρίποντα και για ακόμα μια φορά ήταν ασταμάτητος.

Η Νίκη: Η ΕΑΠ νίκησε τον Κεραυνό Αιγίου εντός έδρας με 71-68 και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι έχει “χτίσει” ένα εξαιρετικό σύνολο με νεαρά παιδιά, τα οποία έχουν μεγάλες δυνατότητες και χημεία στο παιχνίδι τους.

Το Ματς: Σε…περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με την Αγυιά η ΕΑ Παραλίας, η οποία επικράτησε δίκαια με 75-61 και πιστοποίησε τη φόρμα της.

Μικρά- Μικρά της 24ης:

1. Ο Φαέθων Αντιρρίου πήρε άκοπα τη νίκη, ελέω Πανωλενειακού.

2. 5 νίκες γηπεδούχων είχαμε σε 6 αγώνες. Μόνο τα Αραχωβίτικα κατάφεραν να πάρουν το “διπλό” απέναντι στον Πυρσό.

3. Η Δύμη είχε την καλύτερη επίθεση με 80 πόντους κόντρα στο ΣΕΦΑ.

4. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας έκανε άσχημο παιχνίδι στην Περιβολα και είχε την χειρότερη επίθεση με 43 πόντους, γνωρίζοντας την ήττα με 68-43 από την Απολλωνιάδα.

5. Η Ολυμπιάδα πέτυχε 9 τρίποντα, αλλά ηττήθηκε στο Αίγιο από την πρωτοπόρο Τέμενη. Ήταν τα περισσότερα από ομάδα στην 24η στροφή. Ο Γιάννης Ντούλες σημείωσε τα 5 εξ’ αυτών.

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δύμη επικράτησε του ΣΕΦΑ με 80-74 στο κλείσιμο της…
Cresta Posts Box by CP