Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι κορυφαίοι της 24ης!

0

Πέρασε και η 24η αγωνιστική πράξη στην τρέχουσα Α2 ΕΣΚΑ-Η και το topikonews.gr όπως κάθε εβδομάδα σας παραθέτει τους πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων της εκάστοτε στροφής.

Πάμε να δούμε τους κορυφαίους της 24ης αγωνιστικής:

ΦΑΕΘΩΝ- ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 47-53

Ο Γιώργος Φραγκούλης πέτυχε 13 πόντους με 1 τρίποντο και συνέβαλλε τα μέγιστα με την παρουσία του, έτσι ώστε ο Κρόνος Πατρών να φύγει με το “διπλό” από την έδρα του Φαέθωνα.

ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 70-47

Ο “αειθαλής” σέντερ Βασίλης Παπαδόπουλος αποτέλεσε τον πυλώνα του Πανωλενειακού, που έφτασε άνετα στο ροζ φύλλο απέναντι στον ελλιπή Ποσειδώνα. Ο Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους.

ΑΧΑΙΟΣ ΄47- ΖΑΚΥΝΘΟΣ 37-50

Ο Γιώργος Μουσέτης προξένησε ζημιά στην άμυνα του Αχαιού ΄47 και με 12 πόντους πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ξεχωρίζοντας από πλευράς Ζακύνθου.

ΛΗΞΟΥΡΙ- ΔΥΜΗ 65-72

Ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος πραγματοποιεί σούπερ σεζόν με την Δύμη και στο “σπάσιμο” του αήττητου του ΝΕΟΛ ήταν “χάρμα ειδέσθαι” με 34 πόντους και 7 τρίποντα.

ΕΦΑ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 47-52

Ο Γιάννης Χουλιάρας σκοράροντας 24 πόντους και 1 τρίποντο οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Προφήτη Ηλία στην πολύτιμη νίκη μέσα στο Αίγιο. Έτσι οι “μαυροπράσινοι” σφράγισαν την παρουσία τους στα φετινά πλέι οφ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Απομένουν πλέον 2 αγωνιστικές, προκειμένου να πέσει η αυλαία στην…
Cresta Posts Box by CP