Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές της 21ης αγωνιστικής!

0

Η Α2 ΕΣΚΑ-Η μπαίνει σε κρίσιμη τροχιά και ιδίως για τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου γίνεται μεγάλη μάχη, που όσο περνούν οι αγωνιστικές τόσο θα κορυφώνεται.

Πάμε να δούμε την 21η αγωνιστική και τους πρωταγωνιστές των 5 αναμετρήσεων, αφού Αχαιός ΄47 και Ζάκυνθος πήραν τα ροζ φύλλα άκοπα, με τον Υπερίωνα να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και την ουραγό Κρήνη ΄97 να μην κατεβαίνει στην Ζάκυνθο για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΔΥΜΗ  45-57: Ντίνος Χρυσανθακόπουλος (Δύμη)

Ο έμπειρος παίκτης της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς σκόραρε 18 πόντους με 4 τρίποντα, “μιλώντας” σε καίρια σημεία του αγώνα και μαζί με τον Λαθούρο ήταν καθοριστικοί, ούτως ώστε η Δύμη να κατακτήσει την 15η νίκη της.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ  52-37: Γιάννης Χουλιάρας  (Προφήτης Ηλίας)

Ο πλέι μέικερ των γηπεδούχων ήταν εκπληκτικός και οδήγησε την ομάδα του Σιαμαντά στη νίκη. Σκόραρε 16 πόντους και γενικότερα είχε σταθερή παρουσία σε άμυνα, οργάνωση και επίθεση.

ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ- ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  50-46: Μάριος Κωστόπουλος (ΕΦΑ)

Ο παίκτης της ομάδας της Αιγιάλειας ήταν κομβικός στη νίκη των “πράσινων” κόντρα στον Φάεθωνα. Σημείωσε 12 πόντους και πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση, σε ένα γενικότερα μέτριο ποιοτικά ματς.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ- ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ 64-50: Βαγγέλης Κιούφης  (Νίκη Πρ.)

Άλλη μία σπουδαία παρουσία προσέθεσε στο ενεργητικό του ο πολύπειρος γκαρντ της Νίκης, σημειώνοντας 18 πόντους με 5 τρίποντα, με την ομάδα του να παίρνει σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για είσοδο στα μπαράζ ανόδου.

ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΛΗΞΟΥΡΙ  56-82:  Λάμπρος Παπαγιάννης (Ληξούρι)

Μπορεί το Ληξούρι να είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ωστόσο ο Παπαγιάννης που σκόραρε 11 πόντους δέσποσε από πλευράς πρωτοπόρων, που συνέχισαν απτόητοι με 21/21.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε τρεις προτάσεις για το σημερινό κουπόνι του…
Cresta Posts Box by CP