Γ΄κατηγορία (Γκάλοπ): Αυτοί ξέρουν καλύτερα!

0
Το πράξαμε στην Α΄ κατηγορία, το συνεχίσαμε με την ίδια συνταγή στη Β΄ και ρίχνουμε την αυλαία με την τρίτη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού.

Η «Match» ήρθε σε επικοινωνία με 10 αθλητές της Γ’ κατηγορίας (5 από κάθε όμιλο), οι οποίοι φέτος είχαν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους, άρα και άποψη περί του ερωτήματος «ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής» ή αν θέλετε «ποιος ήταν ο αντίπαλος που τους έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση με τις επιδόσεις του και τη σταθερότητά του».

Οι απόψεις τους έχουν «ζουμί» και δίνουν το αγωνιστικό στίγμα στους 2 ομίλους.

* Οι απόψεις με αλφαβητική σειρά βάσει ομάδων:

Γαβρίλης Καζανάς (ΑΕ Αρόης): «Προσωπικά ξεχώρισα έναν συμπαίκτη μου τον Πλούμη, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ μας και γενικά είναι ένα παιδί με παρόν και μέλλον, το οποίο μπορεί να ανέβει επίπεδο αν συνεχίσει να δουλεύει.

Βέβαια από την πλευρά των αντιπάλων ο 2ος όμιλος είχε πολύ καλές ομάδες, αλλά θα πω τον Χρυσόστομο Λάιο της Αυτόνομης. Είχε ευχέρεια στο σκοράρισμα, καλές κινήσεις και το ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Γ΄κατηγορία λέει πολλά.»

 

Γιάννης Λαμπρόπουλος (Αστέρας Λεοντίου): «Ο 1ος όμιλος είχε δύσκολες ομάδες με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Πιστεύω ότι καθοριστική συμβολή είχε ο Γιάννης Καραμπουλας, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα παιδιά με καλό χαρακτήρα, που ήταν παράδειγμα για όλους στην Γαλήνη και την βοήθησε μέχρι την πορεία της ανόδου.

Ο 1 όμιλος ειχε αρκετές δύσκολες ομάδες που είχαν παιχτες με αρκετή ποιότητα και εμπειρία…

Πιστεύω ότι σημαντική ήταν η συνεισφορά του Καραμπουλα Γιάννη οποίος αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιδιά και με την εμπειρία του βοήθησε στα μέγιστα  στην καλή πορεία που έκανε η ομάδα του!!

Σίγουρα και στον άλλο όμιλο δέσποσαν με την παρουσία τους η Αυτόνομη, η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου με δυνατά ρόστερ, αλλά εντύπωση μου έκαναν και κάποια νέα παιδιά του Άτλα, μιας ομάδας που ξεχείλιζε από ταλέντο.»

 

Λευτέρης Προδρομίτης (Ατρόμητος Ζαρουχλείκων): «Ο όμιλος μας είχε δυνατά σύνολο και ο Ατρόμητος κοίταξε στα ίσια πιο έμπειρες ομάδες, άρα κάναμε πιστεύω καλή δουλειά, κοιτάζοντας παράλληλα και τα πλέι-οφ.

Παρατήρησα αρκετά καλούς και έμπειρους παίκτες, όπως του Ίκαρου Λακκόπετρας και της Γαλήνης, αλλά εντύπωση μου έκανε ο εξτρέμ του Ωλενιακού, Σταθόπουλος. Παίζει σε αρκετές θέσεις στην επιθετική γραμμή, σκόραρε σημαντικά γκολ και διαθέτει καλά στοιχεία, όντας και σε νεαρή ηλικία.»

 

Δημήτρης Βάλσαμος (Γαλήνη): «Κοίταξε η Γαλήνη είχε πολλούς καλούς παίκτες, οι οποίοι είχαν «παραστάσεις» και σε ανώτερο επίπεδο, άρα θα ήθελα να πω συμπαίκτη μου.

Ωστόσο μιας και επιλέγουμε αντίπαλο και μιας και υπήρχαν σταθερές σε απόδοση ομάδες, θα πω τον Γιώργο Ντάζο. Ήρθε από την Γ΄Εθνική και βοήθησε σημαντικά τον Ίκαρο Λακκόπετρας, κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια. Παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Κάνει την διαφορά.»

 

Θόδωρος Γαλαριώτης (Κρίνος): «Προσωπικά έχασα αρκετά παιχνίδια με τον Κρίνο, αλλά έχω εικόνα και γενικά η ποιότητα των 2 ομίλων ήταν αξιοπρόσεκτη.

Θα επιλέξω έναν παίκτη από τον άλλο όμιλο και όχι από αυτόν που αντιμετωπίσαμε με τον Κρίνο και αυτός είναι ο Λάιος της Αυτόνομης.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και ξεχώρισε για την ομάδα του, πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ, τα οποία φάνηκαν χρήσιμα και έτσι ήρθε η άνοδος για την Αυτόνομη.»

 

Δημήτρης Αντωνόπουλος (Ολυμπιακός Ζαρουχλείκων): «Θα σου πω για τον δικό μας όμιλο, γιατί για τον όμιλο της Αιγιαλείας δεν έχω εικόνα.

Πιστεύω ότι την διαφορά έκανε ο Γιώργος Ντάζος. Ήταν το «Α και Ω» στην άμυνα του Ίκαρου Λακκόπετρας, για αυτό και η ομάδα του δέχθηκε μόλις 2 γκολ. Παράλληλα βοήθησε και στην επίθεση, αφού συνεισέφερε και εκεί με σημαντικά τέρματα και κατά την γνώμη μου ήταν το βαρόμετρο της Λακκόπετρας.»

 

Θεόφιλος Μάτα (Παναχαϊκή 2014): «Στο μεταξύ μας παιχνίδι μου άρεσε ο Πλούμης της ΑΕ Αρόης. Σκόραρε κατά της ομάδας μου και γενικά ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Είναι ψηλός, κλασσικό σέντερ φορ και έχει αξιόλογα στοιχεία.

Επίσης είναι μικρός ηλικιακά και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει ψηλότερα. Γενικά είχε καλή χρονιά, με σημαντικά γκολ και του εύχομαι τα καλύτερα για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.»

 

Ανδρέας Παπαδόπουλος (Προοδευτική Πατρών): «Ο 2ος όμιλος είχε σασπένς και οι ισορροπίες ήταν λεπτές.

Αν εξαιρέσουμε την Φλόγα, είδαμε τι μάχη έγινε για την είσοδο στα πλέι-οφ, οπότε θεωρώ ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν υψηλός.

Προσωπικά ξεχώρισα τον Δημήτρη Μαρουλά του Πυρσού, ένα στόπερ με καλή σωματοδομή, που βγήκε μπροστά σε κρίσιμα παιχνίδια και ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας του στα μετόπισθεν.»

 

Τάκης Παντζόγλου (Πυρσός): «Πιστεύω ότι ο δικός μας όμιλος είχε περισσότερο ανταγωνισμό, παρότι και ο 1ος είχε δεδομένα αξιόλογες ομάδες με υψηλές βλέψεις.

Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Χαλούλος της πρωτοπόρου και αήττητης Φλόγας Κάτω Καστριτσίου ήταν ότι καλύτερο είδα φέτος, τουλάχιστον στα παιχνίδια που δώσαμε με όλες τις ομάδες την φετινή σεζόν.

Φαίνεται ότι αγωνιζόταν σε καλό επίπεδο επί σειρά ετών και πραγματικά ήταν πολύτιμη η συνεισφορά του στο παιχνίδι της Φλόγας. Ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα.»

 

Λάμπρος Μαυρομμάτης (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου): «Θα πω τον Λάιο της Αυτόνομης, που ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με πολύ καλά στοιχεία και με έφεση στο σκοράρισμα.

Και ο Πυρσός είχε ιδιαίτερα καλό σύνολο, ενώ στον 1ο όμιλο πολύ καλή ομάδα με αρχή, μέση και τέλος ήταν η Γαλήνη. Είχε και αυτή έμπειρους παίκτες και της άξιζε η άνοδος.»

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ειδήσεις είχε η σημερινή ημέρα όσον αφορά στις τάξεις της…
Cresta Posts Box by CP