Γ ΕΠΣΑ: Θολό ακόμα το τοπίο

0
Η τρίτη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία της Αχαΐας δεν έχει ακόμα πλήρη εικόνα, όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου που ζυγώνει.

Το τοπίο είναι ακόμα θολό, αφού δεν υπάρχει σαφές κομμάτι για το πόσες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας.

Μάλιστα η Ένωση έχει δώσει μία άτυπη παράταση για τις δηλώσεις των συμμετοχών και ίσως η σέντρα πάει λίγο πιο πίσω, με τους ιθύνοντες να υπολογίζουν την 1η αγωνιστική για το 2ο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι στην Β΄κατηγορία ανέβηκαν η ΑΕ Αρόης και ο Κρίνος, ενώ «διαλύθηκαν» ο Ολυμπιακός Καμαρών, το Μετόχι και ο Ρωμανός, οι οποίοι λύγισαν από τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.

Ωστόσο στην αντίπερα όχθη έκαναν επανεμφάνιση ιστορικά σωματεία, που θα δώσουν αίγλη στο επερχόμενο πρωτάθλημα και αναφερόμαστε στα Ψηλαλώνια και στην Προοδευτική Πατρών, ενώ δυνατοί αναμένονται το Βασιλικό, ο Πυρσός και η Δάφνη Πατρών.

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαΐας 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Φώτης Γιαννόπουλος και Νίκος Παντελής μετακόμισαν στον Αχαϊκό από την…
Cresta Posts Box by CP