Ερασιτεχνικό: Ενίσχυση παρά το lockdown!

0
Παρότι είχαμε πλήρη δράση το περασμένο Σαββατοκύριακο, την Τετάρτη είχαμε αναβολή στις μάχες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού την Πέμπτη, ήρθε το «λουκέτο» και στις τοπικές διοργανώσεις της υπόλοιπης χώρας.

Παρόλα αυτά, οι διοικήσεις των ομάδων σε Α΄ και Β΄ κατηγορία προχώρησαν σε ενίσχυση και δυνάμωσαν τα ρόστερ τους τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, προκειμένου να είναι ακόμα πιο δυνατές, με το που υπάρξει επανεκκίνηση.

Ο Κεραυνός πήρε τα ηνία

Στο τελευταίο παιχνίδι του ο σύλλογος από τον Άγιο Βασίλειο απογοήτευσε, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από το Πάτραι με 3-0. Μία ομάδα με υψηλές βλέψεις, που ναι μεν έχει λύσεις σαν ρόστερ, αλλά έδειξε ότι χρειαζόταν βοήθεια.

Τελικά το συγκρότημα του Παναγιώτη Λάγκη κέρδισε τις εντυπώσεις στο φινάλε των μεταγραφών και ενισχύθηκε πλήρως, για να επιδιώξει πορεία πρωταθλητισμού, διατηρώντας τον πήχη των βλέψεων σε υψηλή κλίμακα.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τσάπαλος, ο μέσος Νίκος Ντόμας με «γεμάτες» σεζόν τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟ Βάρδας και ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Σπανός, ανεβάζουν επίπεδο τον Κεραυνό που με την επανεκκίνηση τον περιμένουμε ακόμα πιο δυνατό.

Καλές κινήσεις σε Αετό και Πάτραι

Ο Αετός Πατρών τα πηγαίνει περίφημα, αλλά η επάνοδος του Θόδωρου Λαζανά, που αποχώρησε για τον Λέοντα Αλισσού, μπορεί να δώσει περισσότερη εμπειρία στην μεσαία γραμμή. Σε 2 πολύ θετικές κινήσεις προχώρησε και ο πρωτοπόρος και αήττητος στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, ΑΠΣ Πάτραι, που υπέγραψε τον παλιό γνώριμο Μιχάλη Μιχαλόπουλο και ενέταξε στο δυναμικό του τον ταλαντούχο Ευγένιο Πέττα από τον ΠΑΟΚ Πατρών.

Εμπειρία στον Εθνικό

Ο Εθνικός/Πατρών μέτρησε 2 διαδοχικές νίκες πριν από την διακοπή και ήδη είχε μεταμορφωθεί προς το καλύτερο με τον Βύρωνα Καραβία στον πάγκο. Οι Γιάννης Μπαζάρογλου και Κώστας Λάβδας θα ήταν πολύτιμες λύσεις για την απαιτητική συνέχεια και κρίνονται απαραίτητοι.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες, ο Αχαιός απέκτησε Δεληγιαννάκη και Χατούπη, Πάτρα 2005 και Αετός Ρίου «γέμισαν» τα μετόπισθεν με Χρονόπουλο και Νικολόπουλο αντίστοιχα, ενώ το Λιμνοχώρι τα είχε βρει σε όλα με τον πρώην παίκτη της Αχαϊκής, Ανδρέα Γερασιμόπουλο. Τέλος ο Ατρόμητος Πατρών ενισχύθηκε από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον Κύπριο αμυντικό Νικολάου και γενικότερα παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα από τις περισσότερες ομάδες της Α΄ κατηγορίας.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 6η αγωνιστική έμελλε να είναι η τελευταία πριν το…
Cresta Posts Box by CP