Η 5άδα και ο coach της 23ης αγωνιστικής

0

Όπως κάθε εβδομάδα το topikonews.gr παραθέτει τους κορυφαίους της εκάστοτε αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και ευθύς αμέσως σας παραθέτουμε την 5άδα και τον προπονητή της 23ης στροφής.

Play Maker: Σακελλαρίου (Ολυμπιονίκης): Ο Ολυμπιονίκης πήρε μεγάλο “διπλό” στην έδρα των Νέων του Έσπερου και οφείλει πολλά στον Φώντα Σακελλαρίου, που σκόραρε 29 πόντους με 4 τρίποντα και ήταν εξαιρετικός.

Shooting Guard: Δημόπουλος (Αίαντας):  Ο Αίαντας ηττήθηκε στην παράταση από την Αγυιά, ωστόσο ο Νίκος Δημόπουλος πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 27 πόντους με 5 τρίποντα.

Small Forward: Αλεξόπουλος (Αγυιά): Η Αγυιά έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία της, με τον Ανδρέα Αλεξόπουλο να τελειώνει το ματς με 8 εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6.75, όντας καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του Σάκη Βελλή επί του Αίαντα.

Power Forward: Σουλιώτης (Αίολος Αγυιάς): Ο Αίολος Αγυιάς επικράτησε εις βάρος της Κεφαλλονιάς και ο Κώστας Σουλιώτης προσέθεσε άλλη μία μεστή εμφάνιση στο ενεργητικό του με 16 πόντους και 2 τρίποντα.

Center: Μαναβόπουλος (Παναχαϊκή): Ο θηριώδης σέντερ της Παναχαϊκής και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πέτυχε 26 πόντους και προξένησε μεγάλη ζημιά στην ρακέτα της Ολυμπιάδας, ωστόσο δεν αποδείχθηκε αρκετός και οι “κοκκινόμαυροι” ηττήθηκαν από τους “πορτοκαλί”.

Ο 6ος παίκτης: Αδαμόπουλος (Ολυμπιάδα), Τουλάτος (Ολυμπιάδα): Η Ολυμπιάδα πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής κόντρα στην πρωτοπόρο Παναχαϊκή και οι Αδαμόπουλος (18 με 3 τρίποντα) και Τουλάτος (20 πόντοι) δέσποσαν από την πλευρά των γηπεδούχων.

ο Coach: Δίπλαρος (Ολυμπιάδα): Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει την Ολυμπιάδα σε μία σπουδαία νίκη επί της Παναχαϊκής και δικαίως αναδεικνύεται σε προπονητή της 23ης αγωνιστικής.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλο "διπλό" κατέβαλλε ο Λέων Αλισσού στο γήπεδο της Ροδιάς,…
Cresta Posts Box by CP