Ισοπαλία και συνέχεια στην συγκατοίκηση

0

Λέων Αλισσού και Απόλλων Αιγίου/Συνοικισμού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις στη μοναδική ισόπαλη αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής.

Έτσι, οι δύο ομάδες συνεχίζουν αγκαζέ στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 21 πόντους και ατενίζουν το μέλλον στο πρωτάθλημα με αισιοδοξία και πέρα από το άγχος και τις σκοπιμότητες. Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και είχε λιγοστές κλασσικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Ο Αλεξόπουλος άνοιξε το σκορ στο 35’ για τα «λιοντάρια», όμως στην εκπνοή της συνάντησης ο Κόρδας έφερε το ματς στα ίσια και ο Απόλλωνας αποχώρησε από τον Αλισσό με θετικό αποτέλεσμα. Στο 21’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι διαμαρτύρονται πως έπρεπε να κατακυρωθεί.

 

ΛΕΩΝ: Χρανιώτης, Καταρτζόπουλος, Σέρμπος, Νικολόπουλος, Μιχαλόπουλος, Λαζανάς, Σιδέρης, Κωνσταντινόπουλος (66’ Καλιάμης), Λάτσης (81’ Σολωμός), Χαλούλος, Αλεξόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Βαρνακιώτης, Ράππας, Μπακατσέλος, Κ. Βλάχος, Μικές, Θεοτοκάτος, Κόρδας, Θεοχαρόπουλος (67’ Καραγιαννάκης), Τζουμάκας (89’ Μπακρόζης), Καρβούνης (80’ Σέζαρ), Μυλωνάς.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε 7 δοκιμασίες μακριά από…
Cresta Posts Box by CP