“Καθάρισαν” σε 10΄ οι “πολεμιστές”

0

Ο Εθνικός Σαγείκων ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Εγλυκάδας με 2-0 και εξασφάλισε με μαθηματική ακρίβεια την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 47΄ο Σ.Αθ.Διακάτος έκανε το 1-0 και στο 57΄ο Νίκος Πυρρής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σταματέλο στο 82΄, αλλά ο Κύργιος εξουδετέρωσε σε κόρνερ το σουτ του αντιπάλου. Οι “μελανόλευκοι” εξακολουθούν να ισοβαθμούν με τον Λέοντα Αλισσού, ωστόσο μειονεκτούν στα μεταξύ τους παιχνίδια, 3 στροφές προτού τελειώσει το πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Ν. Σαλαμαλίκης): Κύργιος, Καρκούλιας, Νιάρος, Μπεκίρης, Σ.Αγγ.Διακάτος, Καρμοκόλιας, Σ.Αθ.Διακάτος (62΄ Ι. Σωτηρόπουλος-76΄ Μπαντούνας), Σαλαμαλίκης, Φραγκούλιας, Ν.Σωτηρόπουλος (70΄ Ν. Γκοτσούλιας), Πυρρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας): Παπατάσσος, Δρογγίτης (62΄ Ασλανίδης), Ι. Βανάκας (75΄ Φωτακόπουλος), Κώστας, Καφεντζής, Χαλκιόπουλος, Σώζος, Τσακριλής, Δημητρακόπουλος (73΄Καραμάνης), Μαντάς, Σταματέλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το 26ο κομμάτι στο φετινό παζλ της Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP