“Καθάρισε” με πρωταγωνιστή τον Αθανασόπουλο

0

Ο Φωστήρας Οβρυάς έκανε άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Α΄κατηγορία, καθότι πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Αστέρα Μιντιλογλίου με 4-0.

Πρωταγωνιστής της ομάδας του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου αναδείχθηκε ο Σπύρος Αθανασόπουλος, που πέτυχε χατ τρικ σε 26 λεπτά (17′, 33΄, 43΄), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λαμπρόπουλος στο 45΄. Οι “κιτρινόμαυροι” με νίκη το Σάββατο στην Οβρυά με αντίπαλο τον Τριταιϊκό θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά την άνοδο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,,,

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ: Αναστασοβίτης, Αβραμόπουλος, Χαρίτος, Ρομποτής, Κωστόπουλος, Καμπούρης, Πλέγας (59΄ Θεοδωρόπουλος), Γιωργιόπουλος (64΄ Ανδριόπουλος), Σκουτέρης, Κατσιγιάννης (46΄ Παπαγιαννόπουλος), Παναγιωτόπουλος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ: Τζουραμάνης, Χατίγια, Μέρελης, Νίκας, Νταφογιάννης, Λεπενιώτης, Παναγόπουλος, Καπετανάκης (71΄ Γαρώνης), Λαμπρόπουλος (75΄ Σταυρόπουλος), Σουβαλιώτης, Αθανασόπουλος (46΄ Λιόγκας).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η εμβόλιμη 27η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP