Κεραυνός Α.Β.-Απόλλων Αιγίου 4-2: Ζορίστηκε αλλά “καθάρισε” ο “Μπουλου”!

0

Την 5η σερί νίκη του πέτυχε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, που ξεπέρασε τον σκόπελο του Απόλλωνα Αιγίου με 4-2 και παρέμεινε στην κορυφή με συγκάτοικο τον Διαγόρα και το Λιμνοχώρι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας των γηπεδούχων ο Μπουλούμπασης, που σκόραρε τρία τέρματα. Στο 1ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στον Κεραυνό, αλλά ο Μητρόπουλος “πάγωσε” το “Θ.Χρυσανθόπουλος” με δύο γκολ στο 20′ και 25′. Ο Μπερτσιάς έφερε το ματς σε ισορροπία στο 35′.

Στο 55′ ο Δημητρακόπουλος ανατράπηκε και πήρε πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι Αιγιώτες. Ο Μπουλούμπασης το μετέτρεψε σε γκολ και έκανε το 3-2 στο 57′. Στο 78′ και πάλι ο Μπουλούμπασης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχε στο 75′ ο Βάρρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ζερδεβάς): Χάχαλης, Σύψας, Ασκούνης, Ντινόπουλος (86′ Μπαλατής), Ζαφειρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Βάρρας, Δημητρακοπουλος (80′ Λάγιος), Τσιάτο, Μπερτσιάς (75΄Μικελάτος), Μπουλούμπασης

ΑΠΟΛΛΩΝ (Παλαιολογόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς (84΄ Σανδραβέλης), Μπακατσέλος, Κοτσαύτης, Κ. Βλάχος, Βερβέρογλου (85΄ Μπακρόζης), Κόρδας, Θεοτοκάτος, Μητρόπουλος, Καρβούνης, Σπηλιωτόπουλος (67΄ Λαμπρόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο μεγάλος απών της σημερινής μάχης του Αχαιού Σαραβαλίου με…
Cresta Posts Box by CP