Κομβικό “τρίποντο” με άγχος!

0

Ο Διαγόρας νίκησε τον Πανμοβριακό με 3-2 και παρότι δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την αντίσταση της ομάδας του Ριόλου, διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +1 από τον Κεραυνό.

Ο Ανδρεόπουλος άνοιξε το σκορ στο 8΄, με τον Γραμματικόπουλο να ισοφαρίζει στο 12΄ και τον Ανδρεόπουλο να “χτυπάει” στο 32΄δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Αποσκίτης έκανε το 3-1 στο 55΄και ο Γραμματικόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 80΄.

Στο 83΄αποβλήθηκε ο Παπαγεωργακόπουλος, αλλά μέχρι την λήξη το αποτέλεσμα δεν μεταβλήθηκε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Φ. Σχοινάς): Πάγκαλος, Μπινιέρης, Σανδραβέλης, Τρίγκας, Κανελλόπουλος, Νικολακόπουλος, Αναγνώστου (70’ Λεγάτος), Βαβάτσικος (80’ Μικελάτος), Αποσκίτης, Μιχαηλίδης, Ανδρεόπουλος (87’ Δασούρας).
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Α. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος (46’ Μητρόπουλος), Αθανασόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46’ λ.τ. Παπουτσής), Αντωνόπουλος, Λιάκος Α., Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Μιχαλόπουλος (80’ Αγγελόπουλος), Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη και ίσως κομβική για την υπόθεση παραμονή στην…
Cresta Posts Box by CP