Κουκής: “Η Αστραπή έχει πολλές δυνατότητες” 

0
Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις, όχι μόνο στο στρατόπεδο της Αστραπής Ψαροφαίου, αλλά γενικότερα στις μεταγραφές των ομάδων της Β΄κατηγορίας, είναι αναμφίβολα ο Κώστας Κουκής.

Ο πολύπειρος επιθετικός με «παραστάσεις» ακόμα και σε Εθνικές κατηγορίες, αποκτήθηκε από την «Μπάρτσα», για να φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και θεωρεί ότι η επιλογή του ήταν σωστή, μιας και κρίνει ότι στις τάξεις της Αστραπής γίνεται σοβαρή δουλειά και υπάρχει έδαφος για κάτι καλό στο πρωτάθλημα που έρχεται.

«Η Αστραπή είναι μία πολύ καλά ομάδα σε τομέα οργάνωσης. Έχει πάρει πολλούς νέους και καλούς παίκτες και υπάρχει ένας φιλόδοξος προπονητής, αφού ο Δημήτρης Ξηνταρόπουλος έχει όρεξη και γίνεται μεθοδική δουλειά στις προπονήσεις.

Οι στόχοι μας είναι μία δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και φυσικά να κυνηγήσουμε τις υψηλές θέσεις, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να αποδώσουμε όταν πρέπει βάσει δυνατοτήτων.

Με την σειρά μου θα βάλω τα δυνατά μου για το καλό της ομάδας και θέλω να βοηθήσω ιδίως τα νέα παιδιά.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα στην 1η στροφή του ερχόμενου πρωταθλήματος…
Cresta Posts Box by CP